Új hozzászólás Aktív témák
-
_ATi_1
senior tag
Egy 8GB-os kártyával azonnal felment az új fw, tényleg ez volt a gond, köszi a tippet.
Ami rögtön feltűnik, nagyságrendekkel szebb színei lettek a felvételeknek.
Már a kamera kijelzőjén is észrevehető volt, PC-n összehasonlítva pedig még jobban szembe tűnő a javulás. -
-
_ATi_1
senior tag
válasz
Attila444 #2551 üzenetére
Köszi a választ, közben megoldódott. Magyar nyelvre van állítva a menü, és a "Mozgásérzékelés" menüt kellett OFF-ra állítani.
Azt hiszem visszaállítom angol nyelvűre.Közben egy újabb problémával ütköztem szembe: FW-t szeretnék rajta frissíteni, mert még a gyári v1.2-S van fenn.
A leírás alapján formáztam a kártyát a kamera menüjében, rámásoltam a SJCAM002.bin file-t a kártyára, de a kamerát bekapcsolva nem történik semmi. (A töltő nincs rádugva, valaki írta hogy úgy nem fog menni) -
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Egy SJCAM 5000x Elite kamerát használok. A gondolom, hogy bekapcsoláskor automatikusan elindul a videofelvétel, ha esetleg leállítom a felvételt, újra elkezd rögzíteni egy következőt. Nem rég óta van meg a kamera, így nem tudom hogy elnyomkodtam-e valamit, vagy már gyárilag ilyen volt.
Valaki találkozott már hasonló hibával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest