- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
epszilon #195 üzenetére
Így 1 videó (vagy csak az a pár, amit láttam, nekem is "csalódás" vagyis inkább úgy mondom nem ér annyival többet, mint az sj4000)
Viszont Gery is írta, hogy ramaty idő van - borús, így ilyen időbe sj4000-el is hasonló lenne a végeredmény... de GoPro-val is... normál napfényes sample videó alapján merek erősebb kijelentést tenni... de sajnos Gery is írta, mostanában sajnos ilyen idő van és ő sem tud tesztelni GoPro VS videót sem tudott csinálni az időjárás miatt...
Ám a kutyás az slow motion videó - magasabb fps számmal elvileg, szal ne 1videó alapján vonj le következtetést az sj5000-ről... még várjunk vele... az sj4000-t sem 1 videó alapján minősítettük, illetve meg kell várni míg kinővi a gyerekbetegségeit... fw frissítések... Gery is írja, hogy lefagy, stb. (persze lehet csak kikapott egy gyári hibás darabot, de az is lehet hogy a túl nagy elvárások miatt az egész gyártás pocsékabb minőségű lett, mint az sj4000)
(bár nem láttam az eredetit, meg nem tudom, ez milyen beállítással készült, de van egy tippem, hogy itt is duplázós frame-k vannak... azért kár, de akinek fontosak a lassítások így is "jobb" lehet mint az sj4000... majd idővel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest