Új hozzászólás Aktív témák
-
Yayoh
aktív tag
válasz
Mustadjoci #1418 üzenetére
Tessék itt egy összehasonlítás. Látszik hogy a plusnál a fehéregyensúly nem a legjobb, a simán sokkal jobbak a színek.
-
tutitibi
senior tag
válasz
Mustadjoci #1416 üzenetére
Jobb a SJ4000-es.
-
Vasshammer
tag
válasz
Mustadjoci #118 üzenetére
Na látod, azt nem néztük ismerősnél, hogy mekkora a HW terhelés. Jobbat nem tudok mondani, nézd meg az adott videót egy erősebb gépen.
-
Vasshammer
tag
válasz
Mustadjoci #115 üzenetére
Szia!
Szinte minden gyenge sajnos
Ismerős hasonló gépén a 30fps FHD is szaggatott, amit az SJ1000-el készítettem. Ha jól sejtem, akkor a tiéd valami HP, vagy Dell munkaállomás? Néha az én i5-750-es konfigom sem bírja VLC-ben 4GB rammal, ha böngészek közben...
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mustadjoci #39 üzenetére
No igen, de tudtommal Hero sem tud 60fps-t fullHD-n, de lehet tévedek. Egyébként lassított felvételhez nagyon jó lenne...
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mustadjoci #37 üzenetére
Reménykedni abban, hogy egyszer kijön egy olyan firmware, amiben legalább egy manuális WB állítási lehetőség van.
Egyébként ha olyan árban lesz mint a sima HERO, elgondolkoznék. Kijelző szerintem fölösleges, aki sisakra vagy mocira stb szereli, az nem fogja használat közben nézegetni. Beállításokat a sima kijelzőn meg lehet tenni. Akksira ott a powerbank... De remélem jó áron jön ki, gondolkozom, hogy odaadom bátyámnak ajándékba (gyerekeiket kamerázni) az SJ4000-et, magamnak meg veszek egy SJ5000 tesztelésre. Ha nem tetszik eladom és gopro...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest