- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Tudtam, hogy nem kéne válaszolnom, de mit láthatod pont ezt próbálom írni, hogy a compare dolgokat az olcsó sportkam topikba legyenek... mert ha nem tudnád, a SONY sportkam miatt ~2héte agyon lett offolva az SJ4000-es topik... visszatudod nézni... és azért csinált Flashback Sony sportkam topikot, mert rohamosan megnőtt a Sony sportkam tulajdonosok... gondolom te is valahonnan innen a fórumból értesültél róla...
-
maj-viktor
őstag
Értelmes ember (vagy lehet csak én, mert nem szórom a pénzt és amire kiadok valamit, azt jól meggondolom... pláne egy műszaki cikknél) összehasonlítja az adott árkategória termékeit pro és kontra érvekkel, legyen az egy TV vagy hűtő vagy sportkamera... (és az alapján dönt, hogy neki mire is van szüksége... kell-e az a plusz funkció, stb.) Azért merészeltem beírni az akku kapacításokat... másnak segítség, de te ösztönösen csak azt látod, hogy minek írtam oda a GoPro / SJ értékét...
Elég röhejes, hogy egy szakmai fórumba nem lehet szakmai dolgokról írni összehasonlítás terén... ezért is vetettem most fel, hogy minden compare teszt legyen az olcsó sportkam topikba gyűjtve...Te vettél olcsón egy SONY-t és leszarod a többi márkát - tesztet.. másnak segít választásban, ilyen egyszerű az egész... érdekes módon csak rám tudtok pikkelni, mert hogy én "mindenhol ott vagyok", de ha más rak ba összehasonlítást, az nem zavar... majd csinálok neked 20 új 0hszes reget és azzal regelek, hogy az sárkány avatar láttán ne kapjatok vérszemet...
-
maj-viktor
őstag
Én követve hiszem, hogy azaz 1db még ott van tegnapról... más a másik városban, ahol több volt még állítólag... itteni fórumtárs szerint!
(egyébként az én darabom is "nemdan" által van, "magasabb áron", de nekem így is megérte)
/szerk
Van fent egy összefoglaló, sőt még talán OccsE fordítása nyomán magyarul is levan írva az angol menü...
Cycling record (Off / 3min / 5min / 10min)Neked az off kell akkor, ha gombnyomástól - gombnyomásig akarsz felvenni...
(nem válszolni baszik az illető, csupán pont ezért készítettek összefoglalót az emberek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Légies iPhone halvány színei
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mesterséges intelligencia topik
- World of Tanks - MMO
- Gurulunk, WAZE?!
- Kedvenc zene a mai napra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest