- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
őstag
válasz
Lac-coo #1936 üzenetére
Nézőpont kérdése az egész. Ahhoz képest, hogy nem 20-30 ezres kameráról beszélünk elég sok hibája van. Ez az SJCAM zászlóshajója kéne, hogy legyen specifikációja szerint, nem pedig a fekete bárány amin ez se stimmel az se stimmel. Ha neked van 50-60 ezred arra, hogy egy hibáktól hemzsegő kamerára kiadd akkor tedd meg.
Vagy várj egy kicsit amíg ki nem javítják őket, esetleg nézd meg mit tud majd a hamarosan megjelenő új típust. Nem kell elkapkodni, február van.
-
körte51
tag
válasz
Lac-coo #1936 üzenetére
Messziről látszik ,hogy te nem akarsz kamerát venni ,sőt .....Volt már aki meg akart győzni,hogy ezekre a kamerákra nem fontos a hang, ugye nem akarsz lebeszélni a színekről? Némafilm ,fekete fehérben, majd kiszínezed mint egy kifestőt az óvodában! Hamar kiderül ,ki beszél itt őszintén! Nekem a hanggal volt gondom ,így kerültem ide , kíváncsi voltam hogy másnál is van ez a probléma.Kiderült ,hogy más másik hibával küzd. Felhívták a figyelmemet ,hogy nincs 170 fok látószöge ,amit én nem is vettem észre és láss csodát ,valóban! Nekem nincsennek gondjaim a színekkel ,de elhihetjük azoknak ,akiknek vannak . Van aki az élességre panaszkodik és miért tenné ,szerinted szórakozásból tölti itt az időt. Az én kamerám optikája nincs pontosan beállítva, oldalra néz! Ki lehet figurázni a kék autót de,elég ostoba ,aki nem érti ,mit akart érzékeltetni rajta a készítő.
Te elmondanád ,mi értelme kétségbe vonni ,azokat akik kifejtik véleményüket az sj5000x elit-ről? Netán árulod?
Nagyon jó ,hogy trollnak nézel ,mert így mégtöbbször leírhatjuk a hibáit,hogy aki ezt a kamerát veszi tisztában legyen vele! Ne járjon úgy mint mi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- Olympus OMD E-M1X újszerű állapot
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest