- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
1080P 30fps sok kis felvétel, GYRO-val 74 perc.
-
-
Visszanézve a felvételeimet a kamera nem boldogul a mély hangokkal. Röviden tömören.
-
válasz
don pardon #2389 üzenetére
Én is! Nézte az aszfaltot a kamera.
MAjd holnap újra próba.
[link] -
válasz
don pardon #2380 üzenetére
Dehogy hajlik el. Érdemes, sőt kötelező csiszvászonnal a felületeket megcsiszolni, nekem maxra húzva sem állt be, el lehetett tekerni, na de csiszolás után? Előbb törik le!
-
-
válasz
Morzsibácsi #2366 üzenetére
Na látod neked lesz hova elvinni, nekem banggoodos, remélem nem hal meg. Bááár elég tartós darabok, 70-nél ráestem a 4000+-ra és ment utána, igaz kissé viharvert volt.
-
válasz
Morzsibácsi #2360 üzenetére
Ne vedd magadra, de mennyi bajotok van. Én az ismert felcseréléseken kívül olyan hibával ami a videó felvételt befolyásolja, nem találkoztam. NAgyon várom már, hogy kipróbáljam élesben.
-
A gyro mennyire használja az akkut? A 2K - 124perces üzemidő mennyire csípheti le? Most nincs kedvem közel 2 órát szórakozni vele és mozgatni a kamerát.
-
Egy gyors kérdés. Video és photo lapse alatt, hogyan állíthatóak 1.3 alatt az időközök? Mert van a play és a mode gomb, de a mode gombbal kilép ebből nem pedig az időköz menü jön be. Beállítások alatt pedig nincs ilyen menü. Hun van akkor?>>> lefelé gomb és voala ott van a menü, de benne van minden. -
válasz
Morzsibácsi #2251 üzenetére
Arra tudok gondolni, ami nem újkeletű, hogy kicsit más a bele és az nem fekszik a szoftnak.
Én meg meglepődtem mennyit okosodott.
A bitráta difi a képeken nagyon is érződik.
-
válasz
don pardon #2244 üzenetére
Default beállítások és csak utána állok neki. 1 perc. Eleinte lassan villognak a ledek majd gyorsan majd megint lassan és bekapcsol.
-
válasz
Morzsibácsi #2241 üzenetére
Minden maradt a korábbi értéken, azaz jó.
-
válasz
don pardon #2231 üzenetére
Baszki ma néztem és nem találtam...
Igen sok dolgot tudott eddig is, de ezekkel együtt már azt mondom sok.
De ez jó: Video: MPEG4 Video (H264) 2560x1440 30fps 30078kbps Ez a magas. Az alacsony a régi szoft alatti verziós 20.000-es kb.
Logo watermark nem működik.
-
Komolyan mondom, ha nem hozzátok fel én nem is tudok a hang gondokról.
-
válasz
don pardon #2209 üzenetére
Az enyém éppen most vizsgázott max hangerőn, totál csend van és olyan szinten hallani a suttogást is, hogy ki merem jelenteji ennél érzékenyebb mikrofonnal még nem találkoztam. A szobából hallottam ahogy direkt lassan rázártam a bejárati ajtót. A kattanást.
-
-
Én 5000 wifinél és 4000+-nál is belefutottam abba, hogy a talpak vastagsága más volt és nem illettek össze. Ezért minden gyári tartozékot sj4000 kompatilis talpakkal szereltem fel, itt még nem néztem meg mi a helyzet, mivel eladtam mindent anno, egyelőre felrakok mindent gyári tartozékokkal max később variálok.
Lac-coo! Hát van villódzás az fix.
-
válasz
Kolondrum #2188 üzenetére
1080p60 9volume - vízálló tok "felpattintva".
1080p30 10volume - kamera nincs rögzítve csak leraktam. Azt hallani ahogy lassan mászik.
-
Kódolok épp egy 10-es meg egy 9-es hangerős vidit este jó csattogós környezettel. Kíváncsi vagyok nektek mi az alapzaj.
-
válasz
körte51 #2152 üzenetére
Talán az 5000 wifi volt az amin volt. Amúgy elnézve a change log-ot, ha igaz, akkor ennél a kameránál igazán fontos a F/W frissítés.
9-es hangerőről vélemény: Valóban van némi alapzaj, nem is nevezném zajnak, nem is zavaró, de valóban van ott valami ami a többi elődnél nem volt.
-
Nekem 1.25-S nevű F/W-vel 5000X nyomkodva gyakran felvétel alatt, gyro off, minden default, kivétel 1080P 60fps alatt ahol 1x sem nyomtam meg:
1080P 60fps - 74 perc
1080P 30fps - 124 perc
2k 30fps - 86 perc
4k 24fps - 74 perc
A 60fps és a 4k nagyon fűt.A többi nem is érdekel. Hát evvan.
-
Saját vélemény, de a bukó oldalán lát a legtöbbet és a legjobb pozícióban. Ami viszont nem oké, hogy látja a Km órát is, vegassal még nem tartok ott, hogy az ide oda mozgó képen a km óra ne látszódjon.
Nem érzek komoly változást légellenállás terén, a súlyát szintén nem érzem.Amúgy 5000X sokszor megnézve vesz e még, full HD 30fps 124 perc és közel sem fűtött úgy mint 60fps-el. Na ez már jó. Lassítani motoron ritkán szoktam, majd hamarosan élesben kiderül mit bír ha éri a szél ami ugye hűti, meg ha még nyáron meg lesz akkor a 40 fokban szintén.
-
5s-es video lapse jól szerepelt. Érdekes látni a kutyát mit csinál akkor amikor nem vagy otthon. Hihetetlen!
Mindent megnéz megles, ott ül alszik az ajtóban ahol elváltatok, meg ugatta a galambokat.
-
Talán mert a bukón foglal helyet a kamera és vezetékezni kell és talán mert nem minden kabátommal megoldható ha épp nem 40 fok van és nincs kabát?
éés kormányra szivargyújtóba meg nem dugom, elég 1x elfelejteni és letépem amikor leszállok. 5000 wifinek volt ilyen tokja, nyűgös volt, ennyi a lényege. Mennyivel barátibb ha az akku bírja sokat. Ajánlom neki, hogy 30fps-el jobban teljesítsen, mert hamar eladó lesz. -
válasz
don pardon #2052 üzenetére
Full HD 60fps, gyro off, élesség finom, 74 perc. Ez semmi, ez lf! Tán az 5000 wifi nem volt ennyire gyenge. Elfűti! Totál meleg a kamera épp mint az 5000 wifi volt. Kár, nagy kár! Várok valami rendeset és sztem megy a levesbe. Ez nem üzemidő.
Hangerő 9-esen és minden rendben amúgy.Remélem 2K-ban vagy FullHD 30fps-ben többet tud. Most képzeljétek el, hogy elmentek egy túrára és durván óránkét megálltok "elemet" cserélni.
81 perc vs 74 perc. arra válaszoltam. Azért nem mind1.
-
válasz
Morzsibácsi #2092 üzenetére
Hát jah, eltartottam magamtól mondtam pár értelmes monologot és gépen megnézve rendben volt. Nem éreztem fosnak.
-
Ég és föld az akku idő az egyes típusoknál. Épp ez fog holnap kiderülni mit megy ez a jóság. A 4000+ -t semmi sem überelte eddig. 136 perc maxon, igaz most, hogy látom mit tud a gyro azt mondom, nekem meg olyan volt amiben nem volt mivel sem on sem off álláson nem történet változás a felvételekben, ennél meg nagyon is látni mi a különbség.
Az a 3. MO-i 4000+ volt akkoriban annyira új volt. -
Befutott a kamera. 1.21-el kaptam, feltettem az 1.25-öt megmondom miért, ami amúgy nem változott. Magyar nyelv alatt igen fura dolgokat írt ki néha. Főleg a főmenüben mintha lengyel lett volna. Amúgy működik. Gyro dolgozik, hangerő 7-esen nekem jónak tűnt. De majd otthon nappal meglesem.
[link] -
válasz
don pardon #2072 üzenetére
Honnan tudom, hogy nekem mi jött? Hogyan ellenőrizhető? Elvileg szerdáig befut banggood eu raktár.
-
válasz
don pardon #2068 üzenetére
Hangulatos, látom te sem a 4 fal között éled az életed, inkább úgymond rajta.
-
válasz
Morzsibácsi #2065 üzenetére
Nekem még nincs mire ülni.
-
válasz
Morzsibácsi #2063 üzenetére
Aham értem, meglátom mivel kapom, 1.24-ig frissítem az fix. Nekem világ életemben a szélzajjal volt gondom, vagy épp azzal, hogy a zárt tokban nem nagyon ment be a hang. 60-ig kb nincs különösebb zaj, de felette már csak azt hallani. 160 körül már sértően susogott mind.
De ezzel nem lehet mit kezdeni, külön kell venni a hangot. Motoron a másik fő gond az, hogy a kép amit lát a bukón az fele út fele égbolt és nem változik a fehéregyensúly, gyakran kiégve marad az ég. Namármost láttam felvételeket ahol az 5000X szépen váltja a fényt. Remélem jó lesz. [link]
Az 5000 wifi elég szépen korrigált anno, annak más gondjai voltak. -
válasz
don pardon #2057 üzenetére
Aztán milyen az 1.25? Érezni változást? Elnézve az alap kiadáshoz képest elég sok dolog belekerült.
-
válasz
don pardon #2054 üzenetére
Nem köztudott itt?? Banggood-on 29-ig van EU raktáros akció, de már csak 5 szürke volt a normális színekből is. Rendelés 3 órával már postán volt. Ilyen még nem volt. [link] Szerk: Már csak 4 van.
Jah meg nekem volt egy rakás pontom, közel 600ft mínusz még ebből. -
válasz
don pardon #2052 üzenetére
Köszönöm a fáradozást ez még bele fog férni a megfelel kategóriába. 39k-ból meglesz plusz akkuval, plusz akkutöltővel és lencsevédővel.
-
A 4000+ lazán ment 120 percet úgy, hogy néha meg volt állítva. A abból indultam ki, hogy fejlődünk, nem pedig visszafelé. Amikor az ember egész nap megy, nem fog megállni 26X akku miatt, akkor lesz másik ami nem merül le gyakran. Volt jó pár ilyen kamerám, a 4000+ csak azért ment el, mert balesetben összetörtem, naívan azt hittem ez jobb, na meg valamivel több mint 35-ért megéri.
Nem veszem alapul mit ír a gyári, mivel mindenhol minden kamerának ugyan azt írta. A leg siralmasabb az 5000 wifi volt, az a hulladék elfűtötte az akkut.
MEg hotpixeles volt, az nem volt meg sokáig.
-
válasz
don pardon #2038 üzenetére
1.24-es F/W change log-jában szerepel a jobb akkuidő (most az 1.25 van kint). Valaki megerősítené ezt? Egy másfél órának is örülnék 30fps FULL HD-ban.
Bár még próbálom lemondani a rendelést, mert ez nekem kevés. Csak olvastam egy 140 percet, igaz az első F/W-s volt.
-
válasz
don pardon #2036 üzenetére
Én is erre találtam utalásokat, mert tényeket nem. A lencsevédő is ilyen téma, ráadásul ott a vízálló tokhoz nem is találtam védőt.
-
5000X elite-re milyen lencsevédő jó?
-
-
Üdv! Hát nem túl nagy örömmel, de 5000X elite-t rendeltem, mert olcsón hozzá tudtam jutni. Sajnos a 4000+ feketében nem elérhető már MO-n emberi áron. Akkutól tartok kicsit, mert a 4000+ több mint 2 órás akkujához hozzászoktam még korábban amikor volt.
Azért egy 2 órát örülnék ha elmenne FULLHD-ben 60fps-el. Felette nem is fogom használni.Akkor megy a kukába. Ennyi. Majd motorról megállok 3 méterenként akkut cserélni ami amúgy sem lesz.
-
Hollandiából, lengyelektől is kerestek már meg ahol a fő kérdés: SJ5000-es (esetleg 5000+) vagy 4000+, sokan a számokba kapaszkodnak és nem is tudják, hogy a 4000+ hol van a sorban. Csak zárójelben jegyzem meg. Aztán sokan nem számolnak az akku idővel, én nem tudom kint az nem lényeg senkinek. OFF de mégis ON.
-
Szerintem elmondhatom, hogy ennyi volt az SJ5000 sorozat, becsomagoltam. Holnap elválnak útjaink. Remélem nem járok úgy mint a kezdeti SJ5000 plus tulajok, hogy a túl új hibás.
-
Már csak a kamera van meg.
-
Aki lát benne fantáziát. Aláírásom.
-
Úgy van mond meg.
Gondolom téged is a durván nagy különbség zavar. Amikor itt a sima X ezer, miközben banggoodon a wifis a X ár alatt van.
Én már CPU-t sem itthon veszek, első ilyen alkalom megtörtént. Majd ha a fizum igazodik az árakhoz. Telóra fóliát is vicc, 350-ért 5db. Nevetséges amikor darabját mérik 500 táján. A telefonom tokja dettó, de a bolti ára is. Megtanul az ember kintről vásárolni, ennyi. -
Mivel ilyen időközzel naponta olyan 1-2 perc anyag készül és 8gigára 1 óra 11 perc fér el, így nem aggódom, hogy betelik. Hálózatról megy. Amúgy növényeket vesz ahogy mozognak. 1 hét alatt már értékelhető mozgásuk van, ha ezt a felvételt még sokszorosára gyorsítom, gyakorlatilag 24 óra pár másodperc mindössze.
-
Lassan 1 hete esőben napon veszi az 1 perces video lapse-t.
-
válasz
GeryGreyhoun #968 üzenetére
Jaja közben rájöttem. Van vagy fél perc anyagom már, fél napja csinálja.
A vihar egy villanás lesz rajta.
-
8 gigára ugye felmegy 2 nap vide lapse 1 perces időközzel?
-
Magam sem gondoltam volna, de feltettem a bicajomra.
Natúr a kormány legszélére ahol valamikor régen sztem szarvak voltak. A bacajos tartó meg a tok nélküli tartója semmi extra. Rezegni rezgett, de sokkal rosszabbra számítottam. Érdekel valakit minta a jó magyar bicikli utakról meg a magyar mentalitásról?
-
Ha letöröd sztem te leszel az első. Full zárt tokban elég kevés megy be, tompa lesz a hangja. A nyitottal meg marha hamar szélzajos lesz. Motoron olyan 50-től csak azt hallom. 140 táján, már borzasztó. Próbáltam leragasztani, elterelni a szelet, de nem oké a dolog.
Ment pü.
-
Megkérlek nézz meg valamit az első F/W-k egyikén ami neked van van e egy bizonyos bug. Vegyél fel egy videót, legyen mondjuk 10 másodperc. Menj be a visszajátszás menübe, indítsd el és a fel le gombokkal (fel) gyorsítsd fel azt. Nálad mi történik? Nekem 3db f/w-vel is az, hogy elindul hátrafelé (nem egyenlő a gyári visszajátszással láphatásban mert elmossa) a videó 0-ig. Ott megáll. Ha ismét elindítod és gyorsítod akkor már úgymond meggyógyul. Én ennyi buggalk találkoztam. Nem zavaró, mert azonnal felgyorsítom, azonnal visszalép 0-ra és utána már a akár a 35 perces vidit is 8X-osan pörgeti.
-
Falnak megyek lassan! Az 1. HSZ-t kéne módosítani és kevesebb lenne az egyforma kérdés.
-
válasz
adamfriday #872 üzenetére
Mit kéne tudnia még? Közel 100%-ban elérem a kamera funkcióit. (5000 wifi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- E-roller topik
- Diablo IV
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Háztartási gépek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest