- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
Ujabb SJ7-et vett mar valaki ?
-
Lac-coo
őstag
válasz
Balubike75 #3870 üzenetére
Az se jo, ha nagyon feltolod, akkor annal inkabb tomoriti, ezt mar megfigyeltem en is .
-
Lac-coo
őstag
válasz
Balubike75 #3871 üzenetére
Szerintem is, ahogy elszaporodnak a 4K s videok nem vallaljak be a sok helyet foglalo magas bitratat.
-
Lac-coo
őstag
válasz
Balubike75 #3867 üzenetére
Youtube az ilyen, ne izgasd magad !'
Ha gyozid feltoltessel probald meg 2-4K -ba renderelni...
És hasznalj H264-et, majd keresek ra neked linket. -
Lac-coo
őstag
En rajittem, 4K azt joccaka, azt gyak valtoztatas nelkul konvertalja .
Es sima fhd kijelzon nezve a youtub 4K nagysagrendekkel szebb mint a fullhd....Sajnos a fulhd-t szegyenletesen lerontja, hasznalhatatlan.
Siman megeri a fhd felvetelt is 4K ban renderelni es ugy feltolteni... -
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
Amugy mi lyan hatalmas baj az SJ7-tel ?
Semmivel sem jott ki rosszabul mint az osszes tobbi sj kamera.... -
Lac-coo
őstag
Nekem olyan emlekem van Elite rol, hogy eleg remegos, mikrolaggos a 2K videoja.....
-
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3810 üzenetére
A goprohoz valot, es a simat, talan van belole S valtozat is ....amin jiystick van... Nekem sima van.
Ez : [link]
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3780 üzenetére
Feiyu G4, használtan ...
-
Lac-coo
őstag
válasz
Balubike75 #3772 üzenetére
Hétvégén csinálok majd ...De nem gondoltam volna ennyire jó ez a kütyü ! beszarás ...
-
Lac-coo
őstag
Vegul csak megvettem a gimbalt, Feiyu G4, persze pont nem fer bele a Lamax, fel millimeter hianyzik...
Valaki esetleg nem tudja, quick csatlakozo kaphato hozza, a selfibotos rugos fajta ? -
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3766 üzenetére
Maganak a teglatestnek kellene a merete. Tok nelkul, csupaszon, optika nem lenyeges.
-
Lac-coo
őstag
Gopro Hero 4-e van itt valakinek ? Vagy tudnatok linkelni pontos méreteket, mekkora ez a Gopro kamera ? Thx !
-
Lac-coo
őstag
válasz
Balubike75 #3760 üzenetére
-
Lac-coo
őstag
válasz
Balubike75 #3746 üzenetére
Tudnek egy ilyent hasznaltan, de epp aezert felfogatas ami gaz.
Nekem lamax x10-hez kellene, ahhoz tuti nincs adapter... -
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3738 üzenetére
Nem mozog a kep annyi, de aki meg tudja csinalni, akkor mar az nkabb utolagos stabilizalas, az jobb meg allithato....
-
Lac-coo
őstag
válasz
beachsurferi #3739 üzenetére
A minao lattam valahol reklamoztak vizallo gimballt.....
Szerintem leginkabb semmilyent nem hasznalnak itt mifelenk, eleg huzos ara van....
-
Lac-coo
őstag
válasz
beachsurferi #3735 üzenetére
Szerintem Elitben is sima szoftveres van.
Ezert nem er semmit, hiaba nem remeg a bemozdulas tonkretesz mindent.
Sk hulyeseg helyett ( erintokepernyo, gps,30 fele felbontas...) inkab valami optikai stabilizatorral tamogatnak meg, teletón kban vannak mar jok es egesz picik. -
Lac-coo
őstag
válasz
don pardon #3731 üzenetére
Emlékeim szerint ez ilyen....
-
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3724 üzenetére
Nekem is van ilyesféle, de jobb lenne egy ami kisebb összecsukva
-
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3721 üzenetére
Nagyon billeg, inog ha lent fogom a szivacsos resznel. Olyan sarga uszkalos meretben lenne jo osszecsukva
-
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3719 üzenetére
Arra, igen
Nekem is van olyan, de jó lenne valami egykezes méret... -
Lac-coo
őstag
Olyan osszecsukhato bot kaphato nalunk, ami osszecsukva nem tobb kb.15 cm-nel, szoval sima egykezesnek is hasznalhato ?
-
Lac-coo
őstag
Van ami tufja...Felvetel kozben ha nyomsz valamit, akkor az adott klip nem torlodik utana.
Higy most tudja e az 5000 azt nem tudom, regebben nem tudta . -
Lac-coo
őstag
válasz
Biluxzsolt #3713 üzenetére
Tud ilyent ? Regebben nem volt ilyen funkciója...
-
Lac-coo
őstag
válasz
don pardon #3698 üzenetére
Ez mar komoly expedicio, grat, jo buli lehetett !!!
-
Lac-coo
őstag
A motoros keszlet nem olyan, hogy ott eleve ki van vezetve a toltokabel ?
-
Lac-coo
őstag
válasz
Dji Phantom #3694 üzenetére
Nekem már nincs meg , de amíg megvolt szerettem . Ma már vannak jobbak, és persze drágábbak, de kategoriájában szerintem a legjobb ...
-
Lac-coo
őstag
válasz
Dji Phantom #3692 üzenetére
Töltés közben lehet használni ,ez biztos, kocsiban is úgy használtam .De powerbankal is ment amig hely volt rajta ...
Az lehet, hogy a gép usb kevés neki ....dugj rá egy telefontöltőt ... -
Lac-coo
őstag
válasz
Dji Phantom #3690 üzenetére
Miért nem? Tudtommal megy folyamatosan töltövel is....
-
Lac-coo
őstag
Nincs egy ero uvem, de semmi bajom a 4k-val. Nyilvan ha gelerakom FX-ekkel akkor alig tudja realtime lejatszani, de ez ugaz egy 720-as videora is.
Amugy hozzatennem meg, igazan jo fhd felvetelt en meg nem lattam kinai kameran....Furcsa mondtam d a felkesz fw miatt meg az ujakon is vacak az fhd , chipsethez kepest nevetsegesen gyenge.... -
Lac-coo
őstag
válasz
don pardon #3677 üzenetére
De miert kellene erosebb gep ? Jo, pentium mar nem eleg, de amugy minek ű
Effekezve ugy se ugy se birja, anelkul meg siman viszi..... -
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3675 üzenetére
Jaj, persze hogy nem, nem azert irom !
-
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3673 üzenetére
Pl. mert az optika lagyitasat, felbontasanak hibait is negyszer kisebbnek latod majd ...
De amugy is szebb, fenykpezoje mindenkinek van, lehet csinalni egy kozel fhd kepet es egy max sokmegpixeleset, bar fhd kijelzon nezed, sokkal jobb lesz a nagyfelbontasu.....Es mint korabban irtam, ha feltolti az ember Youtubra , a sima fhd sajnos altalaban elvezhetetlen lesz. Aki ravasz a sima fhd fekvetelet is 4K ra rendereli, mert sokkal jobb marad mire youtube tomoriti...
-
Lac-coo
őstag
válasz
don pardon #3670 üzenetére
Eg 4K vudeo majdnem negy egymasmelle rakott fullhd terulete. Nem olyan kicsi az a kulonbseg.Kepelessegben, reszletessegben eleg szembetuno.
-
Lac-coo
őstag
SJ7-nel egesz gyartas leallt, a hw is valtozik majd, vagy " csak " renberakjak a szoftvert, es addig nem szallitanak sehiva ....?
-
Lac-coo
őstag
Mivel videókamera, azért a képminőség szerintem még mindig a legfontosabb ...
Persze tudom, hogy a pénztárca dönt, de 5000-est, Elite-t lecserélni SJ6-ra nekem értelmetlennek tűnik .
Hogy képminőségben érdemben nem lesz javulás az tuti .
Nekem Elitem volt, szerettem is, és soha nem bántam meg, hogy megvettem ,de bevallom a felvételek 80-% ment a kukába a minőség miatt ...
ezzel szmeben most van egy kb SJ7-nél csak picivel jobb szoftverrel rendelkező Lamaxom, ami a felvételeket tekintve hatalmas ugrás , 2K és 4K olyan , amilyent remélni sem mertem ennyi pénzért....Párszor elhangzott, hogy felesleges a 2-4 k ...Nem , nem az ! eleve onnan visszakonvertálva sokkal szebb az FHD is, és ami még fontos, hogy a Youtube agyatlan módon szarrá tömöríti az 1080p videókat, gyak élvezhetetlen minőségre 4 ezzel szemben a 2 és 4 K-t békén hagyja !!
Szóval új kamerának jó választás lehet az SJ6 ( bár az érintőképernyő engem azonnal elriasztott, még GP5-öt se vennék emiatt,m ha lenne rávaló
...) , de az tuti, hogy nyáron mikor beérnek a jelenlegi Ambarellás kínai cuccok, eladhatatlan lesz minden régebbi és gyengébb kamera !
-
Lac-coo
őstag
Ami engem bosszant, SJ7,Lamax X10-nél is, az a FHD felvetelek rossz minosege....Nem is ertem, remelem javitanak ezen...
-
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3645 üzenetére
Nem tudom . Mirol, SJ6 ...?
-
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3643 üzenetére
Inkabb a 30-ra tippelnek.60-ban én egy oraval kalkulaltam az Elitnel...
-
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3641 üzenetére
Szerintem nem rosszabb mint az 5000x, fhd kb masfel ora ....
-
Lac-coo
őstag
Nem lehet , hogy az az SJ6-os vagy a benne levo kartya hibas ? Sehol nem latom hogy igy, utemesen akadna folyamatosan mint nalad....
-
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3627 üzenetére
Akko meg mittudomen, nem kell venni semmit
-
Lac-coo
őstag
Mondjuk azon meglepodnek ha az SJ6 nem hozna nagyjabol amit az eddigiek. SJ7 nyilvan nem, abban azert mar izmos chipset van... regi 4000 ben nincs semmi chip azert birja tovabb
-
Lac-coo
őstag
En az Elitet inkabb egy oraval szamoltam fhd 60 fpsben, annal sokkal tobb nem volt gyakorlatban.....
-
Lac-coo
őstag
válasz
Balubike75 #3609 üzenetére
Leginkabb nem ertem, hogy az Elite es az M20 melle minek egy hasonlo kaliberu kamera a kinalatban, mikozben kb egy kamera nincs amit nem fel, haromnegyed ev alatt hoznak hasznalhato allapotba ...
De videok alapjan szornyu az S6, en annyi penzt tuti nem adnek erte.... -
Lac-coo
őstag
válasz
Balubike75 #3605 üzenetére
Pedig jelen allas szerint en az SJ6-ot nem tartom sokra ...
-
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3599 üzenetére
Köszi !
Fene tudja, az Elite nem volt ilyen meleg emlékeim szerint
-
Lac-coo
őstag
válasz
Attila444 #3593 üzenetére
Köszi !
Én Vegast használok ,de most legalább belefabrikáltam a H246 kodeket, valóban jó így !Melegedésről kérdeznék még! Nekem nem volt csak a kezemben sem hasonló erős chipsettel rendelkező kamera mint az X10, de ez elég emberesen melegszik ...
Mondjuk egy hasonló Gopro is ilyen meleg, ez természetes ? -
Lac-coo
őstag
válasz
sityupityu #3587 üzenetére
Én azt . amire kell arra pont elég,
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
Lamaxnak van topikja ...?
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
Egy kerdes, meg soha nem probaltam, de akksi nelkul, kulso energiaforrasrol ( pl szivargyujto....) mukodik az 5000X Elite ?
-
Lac-coo
őstag
Egy-egy perc nyers , letoltheto videofile nincs esetleg ?
-
Lac-coo
őstag
válasz
Balubike75 #3511 üzenetére
Szerintem nem .
-
Lac-coo
őstag
Ahogy nézem SJ7 Star cucc van a lamaxban, remélem SJ is ilyen tuti lesz ! abban jobban bíznék ...
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
válasz
santa clause #3448 üzenetére
Hát én nem tudom ....Azért a pénzért amit egy 5000 elite-ért kérnek nekem simán megérte ....
-
Lac-coo
őstag
Nekem regebben mikor voltak hotpixelek, megcsinaltam ra fixet aztan tok jol eltuntek.Azota nem tudom, nem hasznalom sotetben.
-
Lac-coo
őstag
SJ5000x Elite Owners,
SJCAM Will be releasing a new v1.4.7 firmware for the SJ5000x Elite action camera. This release has been highly anticipated. It adds quite a few new functions.
SJ5000x Elite V1.4.7 Changelog:
SJ5000X V1.4.7
1. Updates charging icon
2. adds 16:9 Photo Capture
3. Adds 1440×1080 4:3 Record
4. Adds Super View mode 30fps
5. Adds Delayed Capture, Long Exposure , self time
6. Modifies the exposure time (real time, such as the choice of 5 seconds exposure time is accurate to 5 seconds, the original 10 seconds to complete)
7. Boot time to adjust increased – Press 3 seconds to boot (to prevent accidental touch)Stay tuned this this blog as we will be releasing this firmware soon.
– SJCAM Team
-
Lac-coo
őstag
Hat ha ott kb 50 00-re jon ki nalunk lesz az 70
-
Lac-coo
őstag
A starmegkapja a GOPRO Gero4 érzékelőjét és Ambarella chipsetjét!!!
-
Lac-coo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest