-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
Én simán a hozzá kapott tapasszal raktam fel, nagyobb tempónál nem teszteltem még, de szerintem atom stabil.
Egy valamit nem tudtam még használni sehogy: azt a fém huzalt! Azzal hogy a fenébe kéne felrakni? Olyan kicsit rajta a hurkok, hogy a sisak szíjára sem tudom felrakni, de a kamerán se nagyon találtam neki való helyet -
-
maj-viktor
őstag
A terméklapon a sample képek "sárga dátum bélyegzője" nem túl bíztató, mivel az eredeti fehér és nem a jobb alsó, hanem a bal alsó sarokba van...
Így sanszos, hogy ez nem lesz eredeti...
Mondjuk én nem értem, ha az ember elolvas 1200hsz-t... látja az egész fake vs nem fake tényállásokat, akkor most ~10$ spórolásért megéri / megérte!? Amikor legalább 6-8 megbízható helyet írtuk / mondtunk már, melyből ha gyorsba kell - 2-3 magyar forrás is van... no comment! Azért írd meg eredetit sikerült-e kapni! Mert az adatlap elég ellentmondásos... mert a menü kép / fw kép . dátum stimmel, de a sárga dátumbélyegző már gyanús...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest