- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirby76
tag
-
maj-viktor
őstag
válasz
anorche1 #5684 üzenetére
Én elég sokmindent rendelek külföldről, de mind a vám/áfaérték alatti... ha félévente próbálok segíteni rendelni mobil-t / tabletot ismerősnek, sajnos nem igazán "csúszannak át"... szal megfogják így én ~80-90%-os arányról tudok beszélni... Ám valamiért a mobil - tablet rendeléseim jobban átcsúsznak, mint az ilyen sportkam... vicces, de az elmúlt kb. félév alatt 3ismerősnek segédkeztem beszerezni a kamot kínából és míg mobil-tablet-et nem vámoltak, addig mind3 kamerát igen... (de mondom én nem igazán vagyok nagyrendelő ilyen értékesebb termékek esetén... mondjuk 2-3havonta 1, azt is általában mert megkérnek ismerősök)
Itt pont az egyik kam volt a publikálás tárgya ~100$:
http://junkieeeboy.blog.hu/2014/05/18/rendeles_kulfoldrol_usa-bol_kinabol_ebay-rol_3_resz_vamolasi_folyamatSzóval továbbra is ezt tudom mondani, ha ráérsz (mivel ~1hónap a kínai szállítás) és "szeretsz kockáztatni", lehet próbálkozhatsz kínából... de ÁFÁ-zva ugyanennyiért gyakorlatilag EU-ból megkaphatod, bár wifi-sről még nem volt megbízható eladó asszem, magyarból meg electropoint is korrekt áron árulja, tekintve minden költséget rászámolva és a garanciát és hogy azonnal megkapod kézbe nem kell várni, mint a kínából való 1hónapos rendelgetéssel. Szal ez a 3 lehetőség adott az idő és pénzed függvényébe!
Elvileg még él ez a -5%-os kuponjuk is:
https://www.facebook.com/SJ4000HUN/posts/1489635614618956 -
Real_Necro
veterán
válasz
anorche1 #5684 üzenetére
Ezt nem lehet előre tudni. Közelegnek az ünnepek is, meg a vám is szigorodott. Lehet ezek átcsúsztak, lehet a tiéd nem fog... Arra kell tervezni, hogy megfogják, tehát számolj rá szépen vámot is, úgy nem fogsz csalódni.
Engem egyébként mostanában jobban bosszant, hogy rendelek apróságokat távolkeletről 5-10$ értékben és alig jön meg valami. Mintha tömeges lopás lenne útközben... -
mihulino
tag
válasz
anorche1 #5679 üzenetére
Heli anorche1.
Én kínából rendeltem, szerencsém volt áfa nélkül érkezett.. EU ,Eng nem tudom.
A wifiről tudok nyilatkozni, szerintem azt a plusz pénzt megéri, tekintve, hogy nem óriási difiről van szó.
Nagyon tetszik, hogy nagyobb képernyőn vissza lehet nézni, amit éppen vesz a kamera.
Sajnos winphone-t tudtommal nem szereti, csak IOS és Androidot.
De azon viszont felvétel indítás, beállítások kezelése, felvételek letöltése telóra - visszanézése, minden van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest