- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Na igen, egy DSLR-re egy nem "univerzális" vízálló tok <--- ilyet már 5-10E Ft körül kapsz (külföld-belföld), hanem ami kimondottan az adott típusra készült, egy vagyon: 50E Ft feletti szerintem!
Halszemobi-t rosszul mondtam, nem objektívre gondoltam, hanem csak előtétlencsére, ez beszerezhető 6-10E Ft körül, ez azért baráti ár szerintem... (halszem objektív, mint tétel az megint egy vagyon)
De mondom nekem van DSLR-m, van fisheye előtét lencsém, de mostmár SJ4000-em is, mert igen, ez összesíti a fisheye-t és a vízállóságot! Míg DSLR-el így max a extra széles 170fok körül látószöget tudtam kihasználni, így viszont már a vízbe is "dobálhatom" és lehetnek "vizi felvételeim"...
Amúgy szerintem, még legrosszabb esetbe is, ha megveszed és nem ilyenre számítottál vagy nemtudom, akkor árába tuti eltudod adni... (vámostul-áfástul 30E Ft körül megszerezhető, ha gyorsabban akarod, DHL vagy EU-ból 35E körül)
(én most sajnos képpel nem tudok szolgálni, igazából én videóra vettem / próbáltam, arról vannak egyenlőre még csak próba felvételeim, de semmi "kész mű", és jelenleg suli&munka mellett nincs is időm "szórakozgatni vele", meg még az is közre játszik, hogy én most nem tudok segédkezni, hogy kölcsönadtam havernak - remélem nem barmolja el! Meg is ölném! xD)
-
maj-viktor
őstag
Képet ne PM-be, inkább ide nyilvánosba rakjatok / rakjunk...
Amúgy ha van "profi géped", akkor arra egy halszem lencse nem megoldás!?
max. 10E Ft-ért beszerezhető - külföldről rendelve fele ennyiért is...És máris lesz 170fokos "lencséd"...
Ha viszont a "vízállóság" is fontos, akkor ez a te készüléked!
GoPro Clone... LCD-vel! Én imádom! és harmadáron!Persze nem egy GoPro, de nagyon jó alternatíva ár / érték arányba!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest