Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patik1982
csendes tag
Hú gyerekek, láttatok már simet máglyán? Na elmondom mi történt!
Nagyban csinálja sim mama a kávét ami kigyullad odaküldöm sim papát, és együtt oltják a tüzet. Eddig semmi baj nem volt, csak a sim papa beszorult a sarokba, és begyulladt
Addig égett míg meg nem halt. Aztán jött a kaszás és elvitte. Most meg a többi sim egyfolytában bőg
-
Patik1982
csendes tag
Hogy lehet ''hancúrozi'' az ágyban. Már van egy szőke akivel kéne. Legalábbis a simem kívánja, de hogy tudom rávenni? Már a felesége is.
-
Patik1982
csendes tag
válasz
marlboro1
üzenetére
Hát ja. Nálam az én 2.8-as P4-emen 2*256 Rammal és Gef TI4200-al is akad. Mondjuk én leszettem a legújabb meghajtóprogit a kártyához és akkor egy fokkal jobb lett. Ha tanácsolhatok valamit, edd lentebb a simek részletességét minimumra, szinte semmi különbség viszont érezhetően gyorsabb.
Bár egy radeon 9100 nem az igazi és a proci is sántít, mert nem p4. Ez utóbbi csak vicc volt természetesen
[Szerkesztve] -
Patik1982
csendes tag
válasz
Szilardian
üzenetére
Hát ez engem is érdekelna, ha meg lehet oldani. Bár nemhiszem.
-
Patik1982
csendes tag
válasz
dj.saabe
üzenetére
Hali.

Na szóval, szerintem meg van a baj. Nem az lehet hogy berendeztem a házat és amikor bele akarom költöztetni a Simeimet, akkor azért nem lehet, mert nincs annyi pénzük amennyiért berendeztem a házat?
Tehát először nem az alapból benne lévő házzal kell kezdeni, aztán ha összejön a pénz akkor lehet beköltözni az általam készített házba?
-
Patik1982
csendes tag
Sziasztok. Lehet hogy már volt ilyen kérdés, de nincs kedvem végigolvasni. Szóval, csináltam egy házat és az általam készített simek az istennek sem akarnak beleköltözni. Viszont az előre gyártott házakba meg belemennek.
Ezt írja ki: ''The family cannot afford this lot''
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest