Hirdetés
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d4Y.187
tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
oval-on őszintén fogalmam sincs miért van állórajt.
a fél mezőny elpörög, néha én is ügyes vagyok és legjobb esetben is kap egyet az autóm hátulja...
viszonylag friss hús vagyok ebben a világban, egyelőre raceroom 3-at sikerült megismernem srw-n kívül. február közepén jöttem rá hogy ez a versenyzés dolog igazából mennyire bejövős, az életből előtte semmilyen vezetési tapasztalatot nem tudok felmutatni. iracing-re is kíváncsi vagyok, ott állítólag sokkal komolyabban szervezett versenyek és bajnokságok vannak...de egyelőre úgy érzem bőőven van még mit tanulnom itt is. jóformán az összes pályára először érkezem, mindent a nulláról..... ez főleg az olyan történelmi nagy helyszíneknél jön ki, mint silverstone volt ezen a hétvégén.
részemről elég hamar összegyűltek a kreditek, tegnap léptem át az 5000 megtett mérföldet, de már tele a garázs. nyilván van egy vastagabb réteg az autók között, amiket egy fél élet kreditből megvenni, még ha folyton top3ban végzel is.....valamiből a fejlesztőknek is meg kell élni
én nem sajnáltam őket támogatni egy picit, már csak az expert-es nevezések miatt is. meghát sajnos az eventekből nagyon sok idő amíg jóváírják a nyereményeket. mindig van valami guru fenn, szerencsére a support itt ritka jó. minden hülyeségre válaszolnak normálisan 
force feedback részemről 50% overall effects strenght-en van, játékban is minimál. de tutifix hogyha szar a pálya, vagy a rázóköveket támadod akkor azt érzed a kormányon a való életben is. logitech g25 elég bénácska ff-ben őszintén szólva, már most valami komolyabb szettre fáj a fogam...

mindenki úgy állítja be egyébként, ahogy neki kényelmes. van akinek 15 féle profilja van, és aktuális autótól függően változtatja bennük az erősségeket, érzékenységeket és a holtjátékokat. nyilván más egy gokart kormánya egy rázóköves akció közben, mint egy utcai mclaren mp4-12c-ben ülve ugyanez a mutatvány.
amúgy a játékban ahogy láttam elég részletesen megírt ff van, a linken nagyjából azt próbálják kifejteni hogy érdemes a játékra bízni a force feedback kezelését a logitech drivere helyett.itthon talán kevesebben gondolják komolyan ezt a szimulátorozós történetet. nem hisznek benne az emberek, a legtöbbnek még mindig a hátulnézetes need for speed jut eszébe erről. vagy még ez sem.
de mi azért nyomassuk mint a gép, sok sikert a 2mp lefaragásához !!
replay nézegetés és ghost is sokat segít benne !
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Drón topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1Év Garanciával!
- Samsung galaxy s21 ultra + watch 3
- Lenovo Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe gar
- Gigabyte G6X9MG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Full HD LED TV (UE32EH5300)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- HP ProBook 450 G6,15.6",FHD,i3-8145U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a fél mezőny elpörög, néha én is ügyes vagyok és legjobb esetben is kap egyet az autóm hátulja...
én nem sajnáltam őket támogatni egy picit, már csak az expert-es nevezések miatt is. meghát sajnos az eventekből nagyon sok idő amíg jóváírják a nyereményeket. mindig van valami guru fenn, szerencsére a support itt ritka jó. minden hülyeségre válaszolnak normálisan
replay nézegetés és ghost is sokat segít benne !