- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
hááát... a körpályán mentem 1 futamot , de a start nekem ott gázos, le is maradtam. Aztán bementem a kisebbik palatovval laguna secába, gondoltam, javítok, amíg a PC-m bírja a játékot, és mindössze bő 2 másodperc a hátrány, igen örülök neki 15 nappal a vége előtt. Tetszett ez a Palatov. Az új credit rendszer viszont nem jön be. Álmodozni jó, én azt szerettem volna, hogy az oval pálya 5 credit, a többi pálya több , de az oval csökkent, bőven kevesebbnek tűnik a nyeremény, mert az is... Ez egy szívfájdalom, meg elvileg bugos is kicsit a100 körös futam, ugyanis az időmérőre valaki nem kapta meg a creditet, DE: máris kivizsgálják, 24/7 online van valami nagyfőnök.
Hát mondom, király
Egyik nagyfőnök mondta, hoyg iracing, mittduomán , meg motorozott is laguna secában élőben, és naná, hogy a simraceway modellezése a legfaszább. A daytona is fasza, dobbantós, alattomos a kanyarban, a kérdés az: kéne agresszíven rázkódni a kormányomnak akkor...? (honnan is tudhatnám, ha kerékpáros vagyok)
itt vannak az ő tippjeik a controller beállításokhoz: http://community.simraceway.com/index.php/forum/4-controller-setup-guides/ Állítsam be így? De a magyarok miért nem így állítják be? Ha így állítom be, miért nem jó nekem? Vannak ám kérdéseim...

Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 5600 Ramok eladóak 8 gb - 16 GB - 32 GB
- Eladó 4 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 2 512GB + 2 256GB OEM
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest