- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Moto G Stylus (2026) és a Moto Pad (2026)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Apple Watch
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
d4Y.187
tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
oval-on őszintén fogalmam sincs miért van állórajt.
a fél mezőny elpörög, néha én is ügyes vagyok és legjobb esetben is kap egyet az autóm hátulja...
viszonylag friss hús vagyok ebben a világban, egyelőre raceroom 3-at sikerült megismernem srw-n kívül. február közepén jöttem rá hogy ez a versenyzés dolog igazából mennyire bejövős, az életből előtte semmilyen vezetési tapasztalatot nem tudok felmutatni. iracing-re is kíváncsi vagyok, ott állítólag sokkal komolyabban szervezett versenyek és bajnokságok vannak...de egyelőre úgy érzem bőőven van még mit tanulnom itt is. jóformán az összes pályára először érkezem, mindent a nulláról..... ez főleg az olyan történelmi nagy helyszíneknél jön ki, mint silverstone volt ezen a hétvégén.
részemről elég hamar összegyűltek a kreditek, tegnap léptem át az 5000 megtett mérföldet, de már tele a garázs. nyilván van egy vastagabb réteg az autók között, amiket egy fél élet kreditből megvenni, még ha folyton top3ban végzel is.....valamiből a fejlesztőknek is meg kell élni
én nem sajnáltam őket támogatni egy picit, már csak az expert-es nevezések miatt is. meghát sajnos az eventekből nagyon sok idő amíg jóváírják a nyereményeket. mindig van valami guru fenn, szerencsére a support itt ritka jó. minden hülyeségre válaszolnak normálisan 
force feedback részemről 50% overall effects strenght-en van, játékban is minimál. de tutifix hogyha szar a pálya, vagy a rázóköveket támadod akkor azt érzed a kormányon a való életben is. logitech g25 elég bénácska ff-ben őszintén szólva, már most valami komolyabb szettre fáj a fogam...

mindenki úgy állítja be egyébként, ahogy neki kényelmes. van akinek 15 féle profilja van, és aktuális autótól függően változtatja bennük az erősségeket, érzékenységeket és a holtjátékokat. nyilván más egy gokart kormánya egy rázóköves akció közben, mint egy utcai mclaren mp4-12c-ben ülve ugyanez a mutatvány.
amúgy a játékban ahogy láttam elég részletesen megírt ff van, a linken nagyjából azt próbálják kifejteni hogy érdemes a játékra bízni a force feedback kezelését a logitech drivere helyett.itthon talán kevesebben gondolják komolyan ezt a szimulátorozós történetet. nem hisznek benne az emberek, a legtöbbnek még mindig a hátulnézetes need for speed jut eszébe erről. vagy még ez sem.
de mi azért nyomassuk mint a gép, sok sikert a 2mp lefaragásához !!
replay nézegetés és ghost is sokat segít benne !
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Eladó OKAI Neon Lite
- T14s Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen AI 7 PRO 350 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 15IRX10 - i7 14700HX - 32GB DDR5 - RTX 5050 8GB - 1TB SSD - SOK GARI -
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 16/512
- 27% - Lenovo N27q IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 4ms
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a fél mezőny elpörög, néha én is ügyes vagyok és legjobb esetben is kap egyet az autóm hátulja...
én nem sajnáltam őket támogatni egy picit, már csak az expert-es nevezések miatt is. meghát sajnos az eventekből nagyon sok idő amíg jóváírják a nyereményeket. mindig van valami guru fenn, szerencsére a support itt ritka jó. minden hülyeségre válaszolnak normálisan
replay nézegetés és ghost is sokat segít benne !