Hirdetés
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
tegnap szolnokon is szétnéztem, de ugy tünik reénytelen a dolog, 3 boltban néztem utána de sehol sem tudtak segíteni, ma még lemegyek néhány helyre hátha.... állítólag nem is nagyon van szoftver hozzá...
egyébként up hátha vkinek van vmi 5lete..... -
tamas378
csendes tag
sziasztok.
szeretnék valakit megkérni,hogy küldjön nekekem egy használati utasitást gx-30-hoz.
kösz. emil---tamas378@freemal.hu -
mkbla
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
naszóval az a gáz h nem pesti vagyok és nem tudom h mikor fogok arra járni, mert a szerviz papírján pesti cím van, Jászberényben 5 üzletet is megjártam de sehol sem foglalkoznak vele. az a baj h 1 hónapja járt le a garancia és igy már a vodafone-t se érdekli.... megpróbálom jövő 7en szolnoki szervizekbe hátha több szerencsém lesz...
esetleg van vkinek vmi megoldása....? -
-
mkbla
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
a kép még mindig a mem kártyán van, de ettől függetlenül a telefonmemóriából sem tesz be képet, söt a gyári képet sem teszi be, 1-2 animált giffel viszont kivételt tesz és minden gond nélkül háttérként be tudom rakni. , próbáltam a gyári beállításokat visszállítani de a végén mindigcsak lefagy, ki kell venni a z aksit, de utána a (általában, volt már h kitörölte e hátteret v vmit berakott)) viszaáll a gyári beállításokra. ha csak a kijelzöt tesze malapbeállításra is lefagy....
szoftverfrissítés, hogyan? szerezzek kábelt meg szoftvert és kész?
[Szerkesztve] -
-
mkbla
senior tag
Hi All!
Nekem is van egy gx30 telóm de van egy kis gondom vele. méghozzá az h nem tudom a fő kijelzőn a hátteret megváltoztatni. kb 2 hónapja változtattam rajta hátteret utoljára, most a napokban szerettem volna másik képet kirakni, de akárhogy próbálkozom a telefon mindig újraindul. találkozott már vki ezzel a problémával? ha igen léccci segítsetek. előre is kösz. -
KaoszTom
aktív tag
GX30-at akartam venni, de a live menü számomra kizáró ok egy telefonnál, és nemrég szólt egy mobilokkal foglalkozó ismerősöm, hogy van nála egy GX32, külföldi, nem live verzió.

Egyébként ELADÓ a GX32, ha valakit érdekel, TELJESEN LIVE MENTES, kívül sincs telematricázva, és a menü is nagyon szép. A ház kicsit karcos, viszont mindkét kijelző KARCMENTES!
Az ára 36 ezer Ft körül mozog.
Ebben a hozzászólásban találtam képeket, így néz ki az én menüm is:
[link]
Nem tudom milyen országból való, csak angol és japán nyelv van benne, viszont teljesen független! -
Arcsi
tag
válasz
KaoszTom
üzenetére
Én az ebay-en vettem házat a sajátomhoz, 7500Ft volt postaköltséggel együtt. Egy angol fazon volt, több darab is volt belőle. A kereső biztos kidobja. A headset-et sajna nem vágom.
Megkérdezhetem mennyiért lehet gx32-höz jutni? És hogy hogyan?
Eddig nem hallottam róla, de igen jól hangzik... -
KaoszTom
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Közben én is nézelődtem, és ezen a fórumon olvastam, hogy a Motorola egyik Headsetje kompatibilis a GX30-al, amin van FM. Már csak azt kéne kideríteni, hogy tényleg jó-e hozzá.
Egyébként csak most akarok ilyen telót venni, pontosabban a GX32 verziót, aminek szerencsére köze sincs a LIVE-hoz.
A menü maximálisan kihasználja a kijelző adottságait, és úgy tudom a korlátozások sincsenek benne. 
Egy bajom van vele, hogy eléggé karcos a ház.Új ház viszont elég drága, 20e körül mozog, így ha van valakinek eladó, vagy esetleg egy működésképtelen GX30-a, szívesen megvenném, max 4-5 e Ft-ért. -
-
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Van itt még valaki a fórumon??
Lenne 1 kérdésem, lehet ehhez a típushoz FM rádiós Headset-et kapni? -
313313
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszi
-
-
313313
addikt
Üdv mindenkinek!
Nem akar valaki megválni a telójától adok érte Motorola A925-öst
[link]
Amit tud:
- érintő kijelző 65 ezer szin 208 x 320 pixel
- symbian softver
- AGPS műholdas helyzetmeghatározó
- 11 Mb belső memória+32 sd kűlső
- mpeg lejátszás -
válasz
pistiiiiii
üzenetére
Az első kérdésedre nam igazán tudok mit mondani, már nagyon sok helyen néztem én is fórumtársaink is, nem igazán van játék (pláne ingyen) Sharpra...

A kártyás kérdést nem értem, de a 100 kB-os határt úgy tudom, csak WAP-on lehet túllépni (asszem az i-nél ez már 400 kB). Amennyiben ez a része érdekel, van itt egy GX30-ból GX30i topik, keresd fel a téma indítóját!!! -
pistiiiiii
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudna valaki megadni sharp gx30-hoz egy olyan letöltési helyet (ingyeneset) ahonnan valami olyan progit lehetne szedni amivel esetleg bármekkora dolgokat rá lehet tenni a telefonra? Vagy esetleg a kártyáját hogyan lehetne neki elérni feltéve ha ellehet? -
mkbla
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
ok kösz, én is néztem, tehát akkor magér 30K, ugyanis ennyiért akarják nekem eladni.
-
-
mkbla
senior tag
up bizony
en is most akarok venni egyet, es az lenne a kerdesem h mennyit adjak erte.
kb fel eves, karcmentes
mennyit erne meg? szeretnek arakat hallani....
elore is kosz -
ferenc999
tag
UP a jó telefonnak!

-
7172
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm !! Bíztam benne, hogy NEM ezlesz a válasz
Na mind1, akkoris Király a tella, de hogy nekem kell szenvednem vele

-
-
7172
csendes tag
Emberek !! Segítserek lécci !! Az asszonynak vettem 1-et, mem kari- van, olvasó- van, képek, zenék mem-re feltesz, teloba rak, Ott van, látja a teló, és használja !
OK Viszont Java-t, hogylehet fel rakni, ( nemcsak játékot ! ) vagy hova ??
( mem kari ) NEM internet-ről, vagy wap- ról !! A válaszokat, előreis KÖSZÖNÖM !!

-
Arcsi
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Oksa, bocsi

-
-
Arcsi
tag
Hali, elég olcsón sikerült hozzájutnom egy ilyen telóhoz, mert el van repedve a háza. A srác akitől vettem mondta is hogy néha kikapcsol. ez sajnos így is van, véletlenszerűen kikapcsol, néha alig akar bekapcsolni.
Elvittem egy gsm boltba, az eladó szerint a szalagkábel rossz ami a kijelzőhöz megy. Ettől eléggé elszomorodtam, mivel beleszerettem a telóba teljesen, de az új kijelző hozzá 25pénz, mert a kábelt külön nem lehet cserélni persze
Ha van valakinek elfekvőben egy rokkant gx30-as, aminek jó a kijelzője. dobkon egy mailt plíz!
De érdekel működőképes teló is, jó árban, független vagy vodás. Akkor megpróbálom elpasszolni ezt. Hiába, Sharp függő lettem
-
-
V.ki
aktív tag
SORRY,hogy felhozom ezt a témát.Valaki tudja a választ arra,hogy létezik-e FM Rádió szoftver vagy vmi hw Sharp GX30i-hez?
-
Akit érdekelnek háttérképek a telcsire, kukkantson be ide: Bővebben: link !!!
-
törölt tag
na ez van:
Sharp GX30
hivatalosan 512 a max, de működik az 1024 esséel is
ez az információ jutott hozzám közelli forrásból akinek ez van -
_seth_
veterán
Akinek ilyen telója van (gx30 nem i) pls írja le, hogy milyen minőségű rajta az mp3 lejátszás! (sztereo fülessel)!!!
1 GB-os SD karit képes kezelni??? -
_seth_
veterán
Az a szép, hogy az összes szolgáltatót szívből útálom na de a voda ezzel a szép menüvel viszi a pálmát.. A trémobiloskon ált a rózsaszín-fehér menüt át lehet állítani másikra de itt esély sincs rá. A gyári menü is elég vacak ehhez a sharphoz de sztem ez azért van mert a vodának készült és nem is foglalkoztak külön vele

-
_seth_
veterán
Azóta már megtaláltam a választ: sztereó headsettel a is sztereó lesz nem csak az i verzió

-
_seth_
veterán
Egy sárpos jöhetne

-
_seth_
veterán
Ilyen telót szeretnék venni magamnak de még egy két kérdésem lenne:
A gx30 is tud sztereó módban mp3-at lejátszani vagy csak az i verzió? (Sztereó headset 2K hozzá) A live nagyon ronda? (
) A live menü mögé lehet vmilyen hátteret rakni?
A gx30-ra az i verzió szoftverét rá lehet rakni? -
bányászbéka
csendes tag
AS, én is azt hiszem

-
AS
félisten
Csak nem..
Gaboca végre megkapja a Gx30i-jét lest témma az biztos.. -
bányászbéka
csendes tag
Mindenütt meghalt a Sharp fórum? mi van itt, kéremszépen? az utolsó működő ilyen a telefongurus, az összes többin méltánytalanul nem foglalkoznak vele.
-
bányászbéka
csendes tag
Kicsit előbbrehozom ezt a témát...
Megjegyzem, bár a tesztben szerepel újításként a sztereó kimenet, tegnap végre lecsekkoltuk egymás mellett a gx30-gx30i hangzását, és semmi különbséget nem tapasztaltunk, mindkettő tudja a sztereót. -
Rem-X
senior tag
Szijasztok! van egy még fél év garanciás GX30-asom eladó, ami tökéletes állapotban van minden szempontból!!! hívjatok fel és megegyezünk!!!! 0670-338-1502
-
Moyder
aktív tag
hali emberek!! létezik nem live meüs gx30 vagy gx30i? és mi a különbség a gx30 és az ''i'' között?
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
A Vodások ennél a telónál is lekorlátozzák a Bluetooth-t meg az infrát, hogy ne lehessen másik telefon között küldözgetni dolgokat?
-
ozirisz
tag
Segítsetek! Miért nem lehet mp3-at letölteni gx30 -ra vapon keresztül?
Haveromnak is ilyen van a Bluetooth-on keresztül akartunk egymásnak küldeni csengőhangot, a telefonok megtalálják egymást, de nem történik semmi. Hogyan lehetne ezt megoldani? -
ndks
csendes tag
Sziasztok! Van egy ilyen telcsim eladó, másfél hónapos, garanciális, papírjaival, hibátlan állapotban. Ára:48.000Ft.Akit érdekel keressen a 0670-333-6269-s számon, vagy a kraus@freemail.hu-n.
-
Szabtom
senior tag
süti
-
Apache
csendes tag
válasz
Mephistoka
üzenetére
A sima gx30-as is lehet stereo mp3 lejátszó, ha szerzel hozzá valahonnan egy stereo headsetet. Úgyhogy sztem csak stereo headsettel fogja adni azt már a köcsög voda. Olyan túl sok ujitás nem lesz a gx30i-ben (a kamerát leszámitva)
Ja meg asszem nem lesz lekorlátozva a BT
[Szerkesztve] -
Mephistoka
tag
Csak annyiban fog különbözni hogy 2 megapixeles lesz stereo mp3 lejatszas es cserelheto memoria kartya lesz benne ugyan ugy!!!!!
Es persze egy picit mutans kinezete lesz
-
johnny22
csendes tag
hello mindenki!
A héten szeretnék venni egy gx30-ast.
Kérdésem a köv: ki lehet kódóltatni (ill mennyiért) ? Megmaradna a régi 30 as számom.
És még h milyen telefonok tudják az 1 MPixelt?
Végül : a 30i mikor kerül boltba és miben fog különbözni?
Válaszaitokat előre is köszönöm. -
Apache
csendes tag
Hali!
Gondolkodom rajta, hogy vegyek egy ilyen telot a hülye Vodkafone-nál.
Csak ez a szar headset dolog zavar. Tudott már valaki szerezni hozzá egy normális stereo headsetet? -
Sev!er
aktív tag
UP!
-
Keitaro
addikt
up
-
Keitaro
addikt
up
-
Sev!er
aktív tag
UP
-
Sev!er
aktív tag
UP!
-
Sev!er
aktív tag
MEnnyiben különbözik akkor a gx30i a gx30-tól? érdemes-e megvenni az i-t???ha igen milyen drága???
-
Keitaro
addikt
up
-
Ck.
addikt
Nah megváltam a GX30-asomtól. Érte, meg a Barátnőm nagyon viharvert V525-öséért adtak 110ezret... Így 2db. szép állapotú független E398-as lett helyette. Zsír üzletet csináltam. És végre műxik a BT!!!!!!! Nem úgy, mint a Sharp!

-
Keitaro
addikt
csak felhozom hogy itt is be legyen sütizve

-
-
HaroWerks
senior tag
válasz
hondav-tec
üzenetére
Én nem találtam semmi használható infót ezzel kapcsolatban sajnos.
A 400kb egy rossz vicc
Ha a GX30i csak szoftverben lesz más akkor szerintem rá lehet tölteni a szoftverét a sima GX30-ra.
Emlékezzünk csak a SET68 => SET68i-re...
-
hondav-tec
csendes tag
válasz
HaroWerks
üzenetére
Üdv.!
Szóval,ha minden igaz,a 400kb-nál nagyobb filmeket(csak 3gp-és ráadásul,az sem mindegy miből van átkonvertálva) egyszerűen nem hajlandó lejátszani a telefon!Tehát teljesen felesleges szerintem nagyobb kártyát vennie annak,aki nem akar mp3-at hallgatni rajta!
Remélem nincs igazam!
Nem tudod,a Java alkalmazásokkal mi a helyzet?
Állítólag a Gx-30i-ben már fel lesz oldva az összes korlátozás,vajon annak a szoftverét rá lehet majd tölteni?!?
-
HaroWerks
senior tag
-
Rem-X
senior tag
Én 128-as MMC-t használok benne minden gond nélkül, szal működik csak mint már írtam neken nagyon lassúnak tűnik.... lehetetlenség kivárni mire betölti a képeket még kicsibe is a lapozgatásnál...
-
HaroWerks
senior tag
válasz
hondav-tec
üzenetére
Nem tudom mitől van, őszintén szólva még filmet nem töltöttem fel a telcsire.
Mintha rémlene valami, hogy volt róla szó valahol, hogy nagyobb filmeket nem játszik le de ennek még kicsit utána kellene néznem.
Majd még írok. -
hondav-tec
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok miért nem játssza le a telóm(GX30) a nagyobb méretű(0,6-3Mb) 3gp videókat?
HaroWerks szerinted?:y -
Victor-y
aktív tag
Vki próbált már benne MMC-kártyát használni?

Köszi!
Üdv,
Viktor -
Ck.
addikt
Nah mivan haldoklik a topick?
-
HaroWerks
senior tag
válasz
ferkoboy
üzenetére
S700i
Bővebben: link
vagy ha a méret nem számít akkor P900
-
Rem-X
senior tag
Erről jutott eszembe... Nekem nagyon bejön ez a telcsi, de eszméletlen módon hiányzik az okostelefonom... Bár nekem N-Gage-em volt, de mint tudjuk az is smartphone és nagyon megszoktam azt a fajta sokszínűséget amit az képviselt... ezek után még szembetűnőbb sajnos a Sharop korlátozottsága.... A kövi telcsim csakis okostelcsi lesz az már fix!
-
HaroWerks
senior tag
válasz
ferkoboy
üzenetére
Az mp3 lejátszó természetesen beépített.
Mindenképpen kell venned egy kártya olvasót (2000-3000Ft) mert azzal tudod a memóriakártyára feltölteni a zenéket.
Infrával csak kis mérető file-ok feltöltése lehetséges a bluetooth meg totál le van korlátozva.
Ez annyit jelent, hogy a kékfoggal csak headsettel képes kommunikálni a telefon, ezen kívül semmi mással.
Nem látja a másik telefont, nem lehet adatokat másolni vele, stb. -
ferkoboy
senior tag
válasz
HaroWerks
üzenetére
Hali!
Most nagyon nincs kedvem vegigolvasni az egesz topicot, ugyhogy sorry!
Tehat: a gx30-ban van akkor mp3 lejatszo, vagy csak csatlakoztathato? Illetve adnak hozza, ha csatlakoztathato, vagy hogy is van ez?
A masik pedig a bluetooth...nekem epp telcsik kozotti adatforgalom szempontjabol lenne ra szuksegem, meg sz.geppel is buetoothon keresztul akarok vele kommunikalni. Akkor ez most muksziuk vele, vagy nem??? -
HaroWerks
senior tag
-
Oraculus
tag
Sziasztok!
Vettem egy új Sharp GX-30-as készüléket egy GSM boltban, Ők az ausztriai Vodafone-tól hozták és függetlenítették és a köv. próblémám van:
esténkét (gyakran) a készülék azt írja, hogy tegyem be a pin kártyát (de benne van, és közben végig nincs térerőm) tehát újra ki-be kapcsolom, hogy lássa a kártyát. Elég bosszantó mert amig ezt nem csinálom meg, vagy nem veszem észre nem tudnak elérni.
Mi lehet a gond, van megoldás, ha igen mi az?
Köszönöm -
HaroWerks
senior tag
Kihagytad a másik nagy erősségét a kamerát

Mindkettő jóformán teljesen más célra, célcsoportnak van.
A Sharp-nak szebb a kijelzője (nagyságrendekkel), jobb a kamera, vaku is van, szebben szólnak a csengőhangok (ha valakit ez lázba hoz akkor hajrá
), külsőre is szerintem sokkal szebb de java programok terén a támogatottsága gyenge.
Aki sokat babrálja a telcsijét, sokat játszik rajta, cserélgeti a programokat az jobban jár a Nokiával.
A Sharp az inkább egy egyszerűbb felhasználásra való telefon, arra viszont jóformán maximális minőségben képes.
Én úgy tekintek rá mint telefon, fényképező, mp3 lejátszó egyben, nagyon jó minőségben de semmi több, nem játékgép, nem Symbian okosteló hanem egy bizonyos felhasználásra való csinos darab
Továbbá kiemelném az összeszerelés és az anyagok minőségét, ebben messze a Nokia elött van a Sharp.
[Szerkesztve] -
Rem-X
senior tag
Nem igazán szeretem amikor ezt a két telefont akarják összehasonlítani.... mindegyik másért jó... nekem eddig csak Nokiám volt amikor lecseréltem erre a Sharpra... vannak pozitív és negatív oldalai... A kijelző a legnagyobb erőssége a Sharpnak, illetve az hogy nagyon elegáns a megjelenése.... a nokia meg akkoris nokia ha most kicsit kiengedtek a finn srácok... Nekem nagyon hiányzik a Symbian a sharpból
azt nagyon szerettem.Ami nagyon nem tetszik az új telcsimben hogy nagyon korlátozott a támogatása és erre a Voda is rátesz jó nagy lapátokkal a különböző tiltásaival, illetve hogy csak fizetős játékokat lehet fellelni hozzá. (mármint amik tényleg GX30-ra készültek és jól is néznek ki).
A másik nagyon nagy probléma az itt már agyontárgyalt stereo headset probléma, hogy sehol nem lehet felhajtani az országban stereo headsetet a telcsihez és a voda is elég erősen leszar minket... Akksiban tuti hogy sokkal jobb a Nokia, mert én még 2 napnál többet nem tudtam használni a telcsim... ha igazán használom akkor inkább 1 nap...
A stereo hangszórót nem értem... ahhoz ugye eleve két hangszóró kéne, de MINEK?!
a stereot ilyen kis méretben akkor sem tudnád élvezni... ez amúgy a Nokián sem hiszem hogy lenne! 
Remélem tudtam segíteni!
Csumeee -
jojo1
tag
hlló azt szeretném kérdezni melyik a jobb mibil shrp gx 30 vagy a nokia 6230 mert haver nem tudja melyiket vegye!!!
melyik miben jobb??kérem írjátok le kösz!!melyiknek bír többet az aksija??
gx30-asba van sztereo hangszoro?? -
Powder
csendes tag
Már késő. Lecseréltem egy N7610-re tegnap. De jól jártam mert ahogy figyeltem lenyomta a Voda 70k-ra. Nekem még annyiért számolták be.

-
Rem-X
senior tag
Jó de mondjatok nekem egy olyan oldalt amelyik tutira küld is MAgyarországra, mert nem mindegyik teszi ezt meg.... ugyan nem tom miért de nem....
-
Powder
csendes tag
Sziasztok. Tudtok erről egykicsit bővebben nyilatkozni, mert ha ez valós lenne nem adnám el épp holnap a telómat
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM, 128GB SSD,WIN10,TOUCH
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Eddig nem hallottam róla, de igen jól hangzik...
A menü maximálisan kihasználja a kijelző adottságait, és úgy tudom a korlátozások sincsenek benne.

Na mind1, akkoris Király a tella, de hogy nekem kell szenvednem vele
OK Viszont Java-t, hogylehet fel rakni, ( nemcsak játékot ! ) vagy hova ??
( mem kari ) NEM internet-ről, vagy wap- ról !! A válaszokat, előreis KÖSZÖNÖM !!
) és a sharpal az a baj, hogy nem okosteló