Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 - alap
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rem-X
senior tag
Húúúúú de jól néz ki...

KELL KELL KELL KELL KELL KELL!!!!
Amúgy haveromnak van ilyen netes bizbasz kártyája... ha feldobjuk neki az összeget szerintem szívesen megrendeli nekünk....
Na? -
HaroWerks
senior tag
Nos, ezt kellene valahonnét beszerezni:
Sharp GX30 Stereo Headset (GX30PHF)
£9.89 az ára (Bővebben: link)
Azt kellene megnézni, hogy a környező országokban kapható-e vagy rendelésre hozna belőle valamelyik bolt. -
HaroWerks
senior tag
Látom vagyunk 3-man ezzel a headset-es dologgal.
Rendeljük meg külföldről, csak a fizetéssel nem tudom mi legyen mert a legtöbb helyen kártyával kell fizetni előre, nekem olyan hely kell ami utánvétellel küldi. -
Rem-X
senior tag
Utolsó mondatod a szívemből szólt Esa!!! Tényleg nevetséges ahogy hozzáállnak ehhez a dologhoz.... nem tudom mibe kerülne nekik beszerezni ezeket ha már a csúcskészüléküket agyba-főbe ajnározzák! eddig ez az egyetlen egy minuszpont a vodának nálam de ez hatalmas...

Ha valaki tud fülest akkor azt én is vennék!
Köszike! -
Esa
csendes tag
Ha van valakinek eladó stereo fülese én szivesen megvásárolnám!

Nosza ne kiméljetek!!!!
Még mindig fentartom azt hogy nem egyszerü kialakitású az a csatlakozó.
A Vodafone meg kapja be a lipicai vezér csödör ......-át! -
HaroWerks
senior tag
Szia!
A GX30 Handset Manager-re van még szűkséged, azzal bármit tudsz másolni a telefonra/telefonról.
Fontos még, hogy a program a memóriakártya tartalmát nem látja tehát ha át akarsz másolni valamit akkor helyezd át a telefonra a dolgokat.
Itt a link:
Bővebben: link -
Rem-X
senior tag
Baze Cartman! Ha még hozzák is neked akkor igazán szólhattál volna ... írtuk mind a ketten hogy beszállnánk és lehet hogy a tied ingyen lett volna... de ha ennyire nincs üzleti érzéked...

Milyen szofterfrissítés? Az mit csinál? miben lesz jobb a telcsi?
AMúgy még egy nagyon idegesítő dolgot találtam... Nektek is olyan rohadt lassan olvassa be a képeket előnézetben a telcsi? Mármint amikor még csak kicsiben kéne látni.... nekem eszméletlen lassú.... idegesítően
Buzeee Vodkafón... először csalódtam bennük de most nagyot.... -
hlyvya
csendes tag
Sziasztok! Segítsetek legyszi! A Sharp GX30-hoz van infraportos kábelünk, fel is ismeri a gép, viszont mi kell ahhoz, hogy a telefonról a képeket PC-re le tudjuk tölteni? Ha vmi program, honnan lehet letölteni? Köszi előre is a segítséget, Lívia
-
Cartman74
csendes tag
válasz
HaroWerks
üzenetére
Nekem is úgy hozzák, meg kellett kérnem egy ismerősömet!
Csak még nem biztos mikor jön vissza (jövő hét, de lehet hogy csak később).
Azért ezen a hétvégén még megnézem ezt a két darabot (ezek is jók a Sharp GX-30-hoz):
• Motorola Universal Radio Stereo Hands Free Kit FM100
• Genuine Motorola Stereo Headset HS525
Így mostmár megvan a memóriakártya, a reader, füge a teló, már csak a szoftverfrissítés kellene és ez a nyavalyás headset. -
Cartman74
csendes tag
Én megrendeltem egyet külföldről!
Jövő héten lehet, hogy meg is jön!
-
Rem-X
senior tag
Hát srácok egy vicc ez a Vodafone.... visszaírt az ügyfélszolgálat hogy nem forgalmaznak headsetet és mivel azt mondták keressem a Sharp hivatalos oldalait így gondolom nem is szándékoznak forgalmazni alkatrészeket... kicsit (sőt nem kicsit) nevetséges hogy az egyik zászlóshajónak tekintett telefonjukhoz nem hajlandóak semmit sem forgalmazni... ez csak azért felháborító mert nem kevés pénzbe kerül a telefon és még csak az esélyt sem adják meg hogy kihasználd az általa kínál lehetőségeket, mint pl az mp3 hallgatás...
Ha valaki tényleg rendel külföldről engem nagyon érdekelne a dolog!!! -
HaroWerks
senior tag
válasz
DagadtNinja
üzenetére
Persze, nekik csak az a lényeg, hogy eladják a készüléket, a további támogatás már lényegtelen a részükről.
-
chatran
őstag
jó teló
-
DagadtNinja
csendes tag
Elvileg ez ugye a Voda sajat csucskeszuleke, erre alapszik a Live!, es az akkumulatoron kivul nem lehet kapni hozza semmit.
Kivancsisagbol megkerdeztem, hogy van-e nagyobb memkartyajuk, bluetooth headset (gyari Sharp), de semmi.
Vicces elegge
) -
Cartman74
csendes tag
Na ilyen az orosz piacra szánt GX30-as:

[Szerkesztve] -
Rem-X
senior tag
Hát nem tudom... ezek az átalakítók olyanok mint az N-gage-é voltak szerintem... szal azzal sem ment normálisan.... sürgősen be kell szerezni egy Sharp headsetet....
Cartman: hiába mész be... nem tudnak válaszolni semmire! fogalmuk nincsen semmiről.... nevetséges... -
Cartman74
csendes tag
A sztereó headsetre visszatérve:
A németeknél és az angoloknál is kapható a vodafonenál sztereó headset!
Nálunk még nem.
Jövő héten benézek a vodához, hátha csak nem frossítették a honlapot! -
acer_
aktív tag
válasz
HaroWerks
üzenetére
ime, ilyen atalakito (ha jol tevedek)
Bővebben: link
Bővebben: link -
Cartman74
csendes tag
Ezt a GX30-al csináltam:

-
Rem-X
senior tag
Én is legfőképp azért szeretnék mindenképpen Sharp headsetet, mert azért audio terén letett már valamit az asztalra a Sharp. Tehát gondolom nem valami gagyi fülest tesznek a headsetre... míg az ilyen utángyártott GSM cuccok általában gyengék... pláne ha minőségi zenei élményt szeretnénk...
-
HaroWerks
senior tag
Hát ha már valaki rendel akkor én is beszállnék 1 darabbal

Viszont tényleg Sharp headset kéne, a Voda meg menjen a ****-ba
[Szerkesztve] -
Rem-X
senior tag
Nah ezek már előrelépések! Tuti van Sharp is, mert láttam a Sharp hivatalos oldalán, ráadásul elég pöpecül néz ki... Komolyan mondom nem értem a Vodafone-t hogy képzeli hogy mono headsettel beéri az aki mp3-at akar hallgatni.... Nevetséges...
Ha valaki rendel ilyet külföldről és gyakorlott az online vásárlásban az szóljon, mert beszállnék eggyel
Sőt szerintem hozzunk be vagy 20-30-at úgyis el tudjuk adni ;) -
HaroWerks
senior tag
Sokáig fogunk várni az illetőre mert még a Sharp-nál se láttak a telefonjukhoz stereo headset-et

A nagyobb memóriakártyának azért van értelme, az ember csinál pár képet és már meg is telik.
Mp3-mat meg lehet hallgatni kihangosítva is
Vagy aztán lehet rátölteni valami combosabb filmet is
-
Rem-X
senior tag
Szerintem annak a színét nem lehet változtatni....
BASSSZUS jelentlezzen már valaki aki látott egyáltalán stereo headsetet mert nagyon szeretnék már venni egyet! Addig ugyanis semmi értelme nagyobb kártyát és kártyaolvasót venni.... Kezd idegesíteni ez az antikompatibilitás és a kiszálgálás teljes hiánya ennél a telcsinél! ez a nokiánál soha nem fordulna elő.... : -
Cartman74
csendes tag
Hali!
Köszi. Ez jó a csengés fényszínének beállításához. Ez nem is volt gond (nálam fehéren világít ha ismeretlen, vagy nem csoporttag hív).
Én az SMS érkezésekor kijelzett fény színét szeretném megváltoztatni (most zöld)!
-
Cartman74
csendes tag
Hali!
Tudja valaki, hogy a beérkező sms üzenetkor felvillanó fény színét hogyan lehet beállítani/megváltoztatni?
(Az alap fényszín nálam most fehér, az üzeneteket pedig zölddel jelzi!) -
Rem-X
senior tag
Nem tudom hogy lehet-e venni, de nem is hiszem hogy csak a Nokia csinálna ilyet... amúgy ez még nem lehet megoldás, mert mondom csak úgy szólt mind a két oldal ha nem dugtam be teljesen... márpedig ez így csak sufnituning

Amúgy játékokat még mindig nem tudok sehonnan se leszedni...
-
Rem-X
senior tag
Hahó Emberek!!!
Meg szeretnék osztani veletek egy élményt... illetve tapasztalatot...
Nos láttam hogy sokan (köztük én is) stereo headsetet keresnek... namost: megvizsgálgattam kicsit a telcsit és észrevettem hogy leszámítva hogy valszeg speciális megoldással egy dugaljba megy a füles és a mikrofon, a kimeneti rés szimpla minijack... namármost, van nekem egy drága arany N-gage-em, amihez mit ad Isten a jófej Nokiás gyerekek csomagoltak egy olyan átalakítót amivel bármilyen fejhallgatót csatlakoztathatok az N-gage-hez... nosza kaptam magam rajta rátettem a fejhallgatóm és beledugtam a Sharpocskába... gondolom kitaláltátok... mint kés a vajba, úgy illeszkedett.... nah mondom ha még meg is szólal akkor magam alá ....ek... bazzzzeg! megszólalt!!!! először csak a jobboldal szólt... megmozgattam kicsit a dugót (egészen pontosan egy kattanással kijjjjjjjjebb húztam) és STEREO-ban szólt a ZENE!!!!! pontosabban szólt mind a két oldalon, mert nekem gyanús volt hogy mono a dolog, bár a minőség kifogástalan volt, úgyhogy akár még stereo is lehetett....
Azt hiszem ez előrelépés! De azért meg kéne már tudni a Sharptól hogy ugyan mégis mikor és hol tudunk venni stereo headsetet, mert így ugyebár beszélni még mindig lehet.....
Remélem azért érdekes volt a hozzászólásom!
Ja amúgy mivel, se kártyaolvasóm, se kábelem, se infrám nincs, ne tudjátok meg hogyan tettem rá az Mp3-at...
kártya formáz - kártya ki - N-gagebe be - windows meghajtóként felismer - total commanderrel felmásol - kártya ki - kártya sharpba be .... éééééééééééééééééés -> tádááááááááááááááááááááám! 
Sharp RULZZZZZ! -
HaroWerks
senior tag
Ha tényleg egész nap nyomkodja az ember akkor 1 nap alatt totál lemerül sajnos nagyon sokat eszik a kis drága.
Szerintem a kamerával készített képek max felbontásban a legjobbak, nem értem miért jó egy kis 640x480-as kép.
Ha a max felbontásút kicsinyíted össze akkor is ugyan ott vagy de van egy nagy képed is amit teljes képernyőben is tudsz nézni.(itt van egy egész jól sikerült kép:Bővebben: link) Szerintem semmi baj a minőségével
-
Rem-X
senior tag
Találtam már egy-két játékot, amire azt írták hogy GX10i, GX20-ra hát gondoltam hogy az biztos jó lesz a telcsimre is.... volt GX30-as is... nos letöltöttem, megpróbáltam elindítani és kis gondolkodás utána, miután kirakta a JAva logot, egyszercsak kiírta, hogy : ''Megszakadt'' és kilépett a menübe.... EZ MIÉRT VAN?!
Az erni.try.hu-t én is ismerem az nagyon jó oldal!
Amúgy találtam egy-két játékot amik el is indulnak de azok olyan gagyik hogy eszméletlen ocsmányak a 30-as kijelzőjén...
Nem tudom elképzelni hogy a Voda oldalon, direkt 30-ashoz készített játékokat nem törték volna fel és nem rakták fel valahova.... csakhát hova....
AMúgy 1-2 nap használat után a következő észrevételeim vannak:
1. az akksi.... hát az nagyon gáz.... jó lehet hogy most, hogy jó nyüstölöm ezerrel, de ez az 1 nap ez esznéletlen kevés egy ilyen telefonnál.... (persze valamit valamiért, mert ilyen kijelzőt valaminek hajtania kell....
2. a fényképezője BRUTÁLIS! az nagyon tetszik azt vettem észre egyébként, hogy ha gépen is meg akarom nézni a képeket, akkor a 640*480 a legjobb felbontás... itt csinálja a legjobb képeket... apropó: mit ajánlotok? USB kábel vagy kártyaolvasó?
3. ami a kikapcsolt állapotban történő ébresztést illeti... abszolút nem izgat a dolog, mert soha nem kapcsolom ki a telefonomat, még éjjel sem, max lehalkítom és akkor reggel látom ki keresett....
4. a naptár az tényleg nagyon butácska... ha találnánk valami jó kis Java naptárt....
5. a csengőhangok frenetikusan szólnak, eszméletlen jók és nem tudom miért tettem, már vagy 50-et leszedtem mert tetszik
Egyenlőre ennyi jutott eszembe... várom a válaszokat
-
DagadtNinja
csendes tag
Hali!
Konkret jatekot nem tudok mondani, de tudok cimeket adni, ahonnan letolthetsz nyugodtan, mert muxik.
http://tagtag.com/sites//d/z/s/dzsihad/39.php3#card39
http://digilander.libero.it/armawap/index.html
tovabbi dolgokat keress itt: http://erni.try.hu (ez egy linkgyujtemeny, de nagyon sokmindent fogsz talani. Csengohangok, kepek, java, stb...) -
Rem-X
senior tag
Eri kicsit le vagy maradva ha az első hozzászólásra válaszolsz
))
No de sebaj...
Valaki tényleg ha tud nekem játékokat ajánlani GX30-ra az szóljon!!!!
Csumeee -
Rem-X
senior tag
válasz
HaroWerks
üzenetére
Persze hogy kárpótol!
De azért jól jönne mondjuk egy Java-naptár, megaztán nem tudom elképzelni hogy azok a fajin játékok amiket 800FT(!)-ért le lehet tölteni a Live!-ról ne lennének fenn valahol hogy le lehessen szedni...
Mondom én leszedtem, de nem tudom elindítani, mer tmindig kiírja hogy ''Megszakadt''.... Egyszerűen nem értem....
A stereo headset, meg engem is nagyon érdekelne, mert tényleg jó lenne kihasználni az mp3-hallgatást is....
AMÚGY AKKOR IS SHARP RULLLZZZZZ!!!
-
HaroWerks
senior tag
-
Rem-X
senior tag
CSácsumeeee!!!
Csatlakoztam a táborhoz!!! Tegnap megvettem a picikét és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve!!!
VISZONT!!!
Kezd idegesíteni hogy nem tudok rá normális Java alkalmazásokat és játékokat telepíteni... egyrészt nem nagyon találtam még GX30-hoz wapoldalt másrészt meg ha letöltök egyet akkor el akarom indítani és mikor indulna kiírja hogy ''megszakadt'' és kilép... DE MI SZAKADT meg baze?!
szal jó lenne ha valaki segítene ebben...
A másik: nektek milyen a képfrissítés mikor fényképeztek?? nekem elég alaposan lemarad azért a kép.... ugyanez videónál is...
Köszike és SHARP GX30 RULZZZZZ!
[Szerkesztve] -
Cartman74
csendes tag
Játékokkal cseng[hangokkal hogy álltok?
Tudtok valami helyet ahonnan lehet jad fájlokat letölteni?
Csináltam egy midi csengőhangot (régi klasszikus telefoncsörgés /kurvajó/) és átraktam a telóra a saját progival... eddig minden rendben is volt, de sajnos a hang sima zongorahang lesz, nem pedig az effektusok között is szereplő telefoncsörgés! Pedig a többi effektet tudja puskalövés, taps, égzés, csiripelés, helikopter.
-
HaroWerks
senior tag
válasz
Cartman74
üzenetére
Teljesen felesleges volt amit csináltál

Én nem merítettem le, tőltöttem rá 3 órát (ennyi idő alatt tölti fullra az aksit) és ennyi, nem kel megcsinálni a procedúrát amit te csináltál, ezek az új aksik gyárilag már formázva vannak, ami azt jelenti, hogy gyárilag már megcsinálták azt amit te.
Ne várj egy ilyen telefontól hatalmas készenléti időket, a belső kijelző rengeteget eszik, az ilyen nagyobb kijelzős kinyitható telefonok hamarabb merülnek az átlagnál.
Viszont szerintem nem olyan nagy baj, pár naponta 3 órát tölteni nem nagy ügy.
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
válasz
Cartman74
üzenetére
Nem ronthattál el semmit az első töltésnél mert ezek az új aksik már gyárilag formázva vannak.
A merülés sok mindentől függ, mennyit használja az ember és mire.
Ha keveset használod akkor 1 hétig is elvan, ha viszont keményen használod akkor 1-2 nap alatt lemerül.
Nekem általában 4-5 napot bír ki, átlagosan napi kb 10-15 perc beszélgetéssel pár fényképezéssel és néhány sms írással.
Most 1 hetet is kibír mert nincs pénz a kártyámon így nem beszélek vele sokat
-
Cartman74
csendes tag
Sziasztok! Ti mennyi ideig tudjátok használni a telefont? Milyen gyakran kell feltölteni az akkut? Nekem nagyon hamar lemerül, lehet hogy valamit elrontottam az első töltésnél???

-
DagadtNinja
csendes tag
válasz
HaroWerks
üzenetére
Koszi szepen!
Gondoltam, hogy ez lesz a valasz, csak remenykedni tudtam, hogy nem.
A telefon teljesen korrekt, csak egy ket apro bosszanto dolgot talaltam:
Aktiv flip felejtos, mp3-at nem lehet csengohangkent megszolaltatni, nem kapcsol be ebreszteshez, stopper, es egyeb idomero eszkozok sincsenek benne.
Ezeket leszamitva szerintem hihetetlen jo kis telefon, es orulok, hogy megvettem.
Infra kapcsolattal, es egy memoriakartyaolvasoval tartja a kapcsolatot a PC-mmel, es a jatekok feltoltesen kivul mindent meg lehet oldani, bar az infra kicsit lassu. (remelem az adatkabel kicsit gyorsabb)
Talaltam egy jo W@P oldalt, latogassatok eloszeretettel, mindent megtalaltok amit akartok: http://erni.try.hu
Sziasztok -
HaroWerks
senior tag
válasz
DagadtNinja
üzenetére
Ezzel én nem próbálkoztam de úgy tudom, hogy infrán nem nagyon lehet játékot tölteni a telefonra.
Erre csak egy lehetőség van, mégpedig az, hogy wapról kell letöltened őket.
Tehát amiket feltöltenél a telefonra azokat rakd fel egy wap oldalra és töltsd le őket onnan.
Aki sokat cserélgeti a játékokat annak problémás lehet a dolog, még szerencse, hogy én nem játszok telefonon (ha nagyon kell akkor elég a gyári, az még valahogy elmegy egy évben egyszer)
-
DagadtNinja
csendes tag
Hali mindenkinek!
Tegnapelott cstlakoztam a gx30-asok klubjaba.
Egy gondom van, nem tudok infran jatekot feltolteni a telora.
Bocs, ha errol mar volt szo, de munkahelyen nem tudom atolvasni az osszes kommentet.
Van ra mod, feltoltsem a sok jatekot a telora?
THX elore is... -
HaroWerks
senior tag
Valahol csak lehet venni egy normális stereo headset-et, a gyári mono headset mint tudjuk nem a legjobb.
Lehet írok pár boltnak mailt nem-e tudnak valamit. -
Esa
csendes tag
Na sejtettem......

-
Esa
csendes tag
Van egy olyan rossz érzésem , hogy a sima stereo füles nem jó
hozzá. Ha megnézitek közelebbről a dugajzatot akkor láthatjátok,
hogy a csatlakozási felület nemcsak belülröl van hanem külsö
érinkezöi is vannak.....ha ilyen kialakitású csatlakozó kell hozzá
akkor ebben a büdös életben nem kapok ilyet!
-
Esa
csendes tag
Naaaa...ez nagyon dögösen néz ki!! Valami ilyen ketyerére gondoltam
ez elég profi kivitel! Föleg ma mükszik is vele...
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
Mert rosszul keresel

Ne Sharp márkájú fülest keress mert olyat itthon az életben nem kapsz.
Az a lényeg, hogy a csatlakozó legyen olyan a fülhallgatón mint a telefonon.
Ez a micro jack, eléggé elterjedt, minden sarkon lehet venni ilyen csatlakozóba való fülest.
Kezdésnek itt egy szép darab a speedshop-ból:
http://www.speedshop.hu/termekek/23/3493.jpg
SE
-
Esa
csendes tag
válasz
Cartman74
üzenetére
Remélem neked sikerül beszerezned fülest hozzá! én már vagy 5 hónapja
görcsölök, hogy beszerezzek egyet..
na majd csak... Hja a vodafone
még csak akkumulátort sem tart hozzá....balfékek....adatkábelt is olyat akartak adni 16-ezerért ami a gx20-ashoz használható csak....jelenleg egy 128Mb
memokari van benne..... de nem sok hasznát veszem igy... -
Esa
csendes tag
Ez igy van csatlakozom az elöttem szólóhoz!!
De nem kaptam választ a kérdésemre....
Használta-e valaki a gx30-sát stereo headset-el
mp3-as lejátszására? Ha igen hogy szól? És a legfontosabb
hol lehet ilyen fülest kapni hozzá?
-
Cartman74
csendes tag
6230-at egy lepon említeni a GX-30-assal! Na ne hülyéskedjünk már!
Bár vannak akik a buzukit is össze merik hasonlítani a BMW-vel!
-
Esa
csendes tag
megnéztem az oldalt de ott sincs...használta már valaki az mp3-as lejátszóját stereo headset-el? a gx30-as telcsihez ugytudom különleges kiképzésü a headset csatlakozója.....
addig nem is érdemes nagyobb memokarit venni bele..! -
Esa
csendes tag
Köszi az infót! Az adatkábet föleg netezéshez ajánlanám. Kártyaolvasót régóta használok a fényképezőgéphez is. Még egy kérdés..probála valaki az 512mb kártyát bele? hibátlanul kezeli? köszi!
-
HaroWerks
senior tag
válasz
Peter 666
üzenetére
Nállam nem volt hosszú életű a 6220.Januárban vettem és most júliusban el is adtam

Bár az elődje a GX10 sem húzta sokáig, az a telefon 6 hónap használat után leesett és totál összetörött(pedig azzal nagyon meg voltam elégedve, nem adtam volna el, ha nem törik össze akkor most cseréltem volna a GX30-ra).
A GX30 is hosszú életű lesz úgy érzem, majd jövőre lecserélem a GX40-re
-
HaroWerks
senior tag
válasz
Peter 666
üzenetére

Én 6220-ról váltottam Sharpra.(elötte is az volt, GX10)
Mikor felmerült a 6220-nál a csere akkor először sokat gondolkodtam a 6230-on is, végül majdnem az is lett megvéve(70k a vodánál, a Sharp akkor 115k volt) csakhogy pont akkor ment le a Sharp ára 30 ezerrel(és mivel régóta tetszett a telefon csak 115 ezret nem akartam kiadni egy nyomorult telefonért) akkor már azt vettem.
Ami nekem fontos szempont egy telefonban abban majdnem mindenben jobb a Sharp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Xbox One / Xbox Series játékok
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest