- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Netfone
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaoszTom
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Közben én is nézelődtem, és ezen a fórumon olvastam, hogy a Motorola egyik Headsetje kompatibilis a GX30-al, amin van FM. Már csak azt kéne kideríteni, hogy tényleg jó-e hozzá.
Egyébként csak most akarok ilyen telót venni, pontosabban a GX32 verziót, aminek szerencsére köze sincs a LIVE-hoz.
A menü maximálisan kihasználja a kijelző adottságait, és úgy tudom a korlátozások sincsenek benne. 
Egy bajom van vele, hogy eléggé karcos a ház.Új ház viszont elég drága, 20e körül mozog, így ha van valakinek eladó, vagy esetleg egy működésképtelen GX30-a, szívesen megvenném, max 4-5 e Ft-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A menü maximálisan kihasználja a kijelző adottságait, és úgy tudom a korlátozások sincsenek benne.