Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Netfone
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rem-X
senior tag
Nem igazán szeretem amikor ezt a két telefont akarják összehasonlítani.... mindegyik másért jó... nekem eddig csak Nokiám volt amikor lecseréltem erre a Sharpra... vannak pozitív és negatív oldalai... A kijelző a legnagyobb erőssége a Sharpnak, illetve az hogy nagyon elegáns a megjelenése.... a nokia meg akkoris nokia ha most kicsit kiengedtek a finn srácok... Nekem nagyon hiányzik a Symbian a sharpból
azt nagyon szerettem.Ami nagyon nem tetszik az új telcsimben hogy nagyon korlátozott a támogatása és erre a Voda is rátesz jó nagy lapátokkal a különböző tiltásaival, illetve hogy csak fizetős játékokat lehet fellelni hozzá. (mármint amik tényleg GX30-ra készültek és jól is néznek ki).
A másik nagyon nagy probléma az itt már agyontárgyalt stereo headset probléma, hogy sehol nem lehet felhajtani az országban stereo headsetet a telcsihez és a voda is elég erősen leszar minket... Akksiban tuti hogy sokkal jobb a Nokia, mert én még 2 napnál többet nem tudtam használni a telcsim... ha igazán használom akkor inkább 1 nap...
A stereo hangszórót nem értem... ahhoz ugye eleve két hangszóró kéne, de MINEK?!
a stereot ilyen kis méretben akkor sem tudnád élvezni... ez amúgy a Nokián sem hiszem hogy lenne! 
Remélem tudtam segíteni!
Csumeee
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azt nagyon szerettem.Ami nagyon nem tetszik az új telcsimben hogy nagyon korlátozott a támogatása és erre a Voda is rátesz jó nagy lapátokkal a különböző tiltásaival, illetve hogy csak fizetős játékokat lehet fellelni hozzá. (mármint amik tényleg GX30-ra készültek és jól is néznek ki).
a stereot ilyen kis méretben akkor sem tudnád élvezni... ez amúgy a Nokián sem hiszem hogy lenne!