- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rem-X
senior tag
Hahó Emberek!!!
Meg szeretnék osztani veletek egy élményt... illetve tapasztalatot...
Nos láttam hogy sokan (köztük én is) stereo headsetet keresnek... namost: megvizsgálgattam kicsit a telcsit és észrevettem hogy leszámítva hogy valszeg speciális megoldással egy dugaljba megy a füles és a mikrofon, a kimeneti rés szimpla minijack... namármost, van nekem egy drága arany N-gage-em, amihez mit ad Isten a jófej Nokiás gyerekek csomagoltak egy olyan átalakítót amivel bármilyen fejhallgatót csatlakoztathatok az N-gage-hez... nosza kaptam magam rajta rátettem a fejhallgatóm és beledugtam a Sharpocskába... gondolom kitaláltátok... mint kés a vajba, úgy illeszkedett.... nah mondom ha még meg is szólal akkor magam alá ....ek... bazzzzeg! megszólalt!!!! először csak a jobboldal szólt... megmozgattam kicsit a dugót (egészen pontosan egy kattanással kijjjjjjjjebb húztam) és STEREO-ban szólt a ZENE!!!!! pontosabban szólt mind a két oldalon, mert nekem gyanús volt hogy mono a dolog, bár a minőség kifogástalan volt, úgyhogy akár még stereo is lehetett....
Azt hiszem ez előrelépés! De azért meg kéne már tudni a Sharptól hogy ugyan mégis mikor és hol tudunk venni stereo headsetet, mert így ugyebár beszélni még mindig lehet.....
Remélem azért érdekes volt a hozzászólásom!
Ja amúgy mivel, se kártyaolvasóm, se kábelem, se infrám nincs, ne tudjátok meg hogyan tettem rá az Mp3-at...
kártya formáz - kártya ki - N-gagebe be - windows meghajtóként felismer - total commanderrel felmásol - kártya ki - kártya sharpba be .... éééééééééééééééééés -> tádááááááááááááááááááááám! 
Sharp RULZZZZZ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Könyvajánló
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kártya formáz - kártya ki - N-gagebe be - windows meghajtóként felismer - total commanderrel felmásol - kártya ki - kártya sharpba be .... éééééééééééééééééés -> tádááááááááááááááááááááám!