Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rem-X

senior tag

Hahó Emberek!!!

Meg szeretnék osztani veletek egy élményt... illetve tapasztalatot...

Nos láttam hogy sokan (köztük én is) stereo headsetet keresnek... namost: megvizsgálgattam kicsit a telcsit és észrevettem hogy leszámítva hogy valszeg speciális megoldással egy dugaljba megy a füles és a mikrofon, a kimeneti rés szimpla minijack... namármost, van nekem egy drága arany N-gage-em, amihez mit ad Isten a jófej Nokiás gyerekek csomagoltak egy olyan átalakítót amivel bármilyen fejhallgatót csatlakoztathatok az N-gage-hez... nosza kaptam magam rajta rátettem a fejhallgatóm és beledugtam a Sharpocskába... gondolom kitaláltátok... mint kés a vajba, úgy illeszkedett.... nah mondom ha még meg is szólal akkor magam alá ....ek... bazzzzeg! megszólalt!!!! először csak a jobboldal szólt... megmozgattam kicsit a dugót (egészen pontosan egy kattanással kijjjjjjjjebb húztam) és STEREO-ban szólt a ZENE!!!!! pontosabban szólt mind a két oldalon, mert nekem gyanús volt hogy mono a dolog, bár a minőség kifogástalan volt, úgyhogy akár még stereo is lehetett....

Azt hiszem ez előrelépés! De azért meg kéne már tudni a Sharptól hogy ugyan mégis mikor és hol tudunk venni stereo headsetet, mert így ugyebár beszélni még mindig lehet.....

Remélem azért érdekes volt a hozzászólásom!

Ja amúgy mivel, se kártyaolvasóm, se kábelem, se infrám nincs, ne tudjátok meg hogyan tettem rá az Mp3-at... :) kártya formáz - kártya ki - N-gagebe be - windows meghajtóként felismer - total commanderrel felmásol - kártya ki - kártya sharpba be .... éééééééééééééééééés -> tádááááááááááááááááááááám! :)

Sharp RULZZZZZ!

Új hozzászólás Aktív témák