Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kingstons

csendes tag

válasz balintka #472 üzenetére

Any Video Converterrel tömörítek videót rá, tökéletesen átviszi a mp4 formátumba.
    A hang akkor szokott torzítani, ha eleve a video hangsávja nagy jelszintű, de ez a teló szoftveres hibája, mert haver k800i-sén nincs baja.
    Én amit furcsálok és ezért is mondom hogy szoftveres a gond (lehet hogy vmi titkos kódokkal lehetne rajta segíteni mint a samsungoknál pl.e250-nél), hogy felhívom a voda tudakozót, nem is hangos a "gépcsirke" hangja, de marhára torz, vissza kell venni 4-es hangerőszintre. Ellenben ha ugyanitt kihangosítom, ami eleve nagyobb szufit nyom a hangszóróra, teljesen torz mentes! ???
    Nektek?

Hangot az új winamp 5.x-el szoktam ráereszteni, de fontos hogy m4a legyen a fájl konténere. Kisebbek és jobbak is a zenék mint mp3-al, ja és én mindent monora húzok vele = fele tárhelyigény, teló meg úgy se stereo csak a fülessel, azzal meg nem használom sose. Pont ezt szeretem benne hogy media lejátszóként nem kell füldugózni... :)

Kivi lennék a sharp 880 mennyivel jobb...

4G-s kariról majd csak jövőhéten tudok írni!

Ami még rossz a telóban, hogy video lejátszáskor elforgatott full képernyős nézetnél csúszik a hang a képhez. :(
    Amúgy a konvertált videóknál a méret függ a tömörítés minőségétől is, a 176x? felbontást még viszi, a video bitráta elég széles skálán változtatható a konverterben és én AAC hanggal nyomom alá az audiót 22000Hz-es mintavétel már tökéletes rá és az aac tömörítés is olyan 96-tól felfelé már okxi.
    Lecsó rajzfilmből egy 20 perces jelenet kb. 40MB körül van, videós haveromnak le is esett az álla milyen jó minőségű a fenti beállításokkal konvertált film. Próbáld ki nyugodtan, a www.softpedia.com oldalon letölthető a progi...

Egyéb kérdéseimre esetleg van vmi válaszotok? :)

Üdv! (k)

Új hozzászólás Aktív témák