- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MIUI / HyperOS topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingstons
csendes tag
válasz
balintka
üzenetére
Any Video Converterrel tömörítek videót rá, tökéletesen átviszi a mp4 formátumba.
A hang akkor szokott torzítani, ha eleve a video hangsávja nagy jelszintű, de ez a teló szoftveres hibája, mert haver k800i-sén nincs baja.
Én amit furcsálok és ezért is mondom hogy szoftveres a gond (lehet hogy vmi titkos kódokkal lehetne rajta segíteni mint a samsungoknál pl.e250-nél), hogy felhívom a voda tudakozót, nem is hangos a "gépcsirke" hangja, de marhára torz, vissza kell venni 4-es hangerőszintre. Ellenben ha ugyanitt kihangosítom, ami eleve nagyobb szufit nyom a hangszóróra, teljesen torz mentes! ???
Nektek?Hangot az új winamp 5.x-el szoktam ráereszteni, de fontos hogy m4a legyen a fájl konténere. Kisebbek és jobbak is a zenék mint mp3-al, ja és én mindent monora húzok vele = fele tárhelyigény, teló meg úgy se stereo csak a fülessel, azzal meg nem használom sose. Pont ezt szeretem benne hogy media lejátszóként nem kell füldugózni...

Kivi lennék a sharp 880 mennyivel jobb...
4G-s kariról majd csak jövőhéten tudok írni!
Ami még rossz a telóban, hogy video lejátszáskor elforgatott full képernyős nézetnél csúszik a hang a képhez.

Amúgy a konvertált videóknál a méret függ a tömörítés minőségétől is, a 176x? felbontást még viszi, a video bitráta elég széles skálán változtatható a konverterben és én AAC hanggal nyomom alá az audiót 22000Hz-es mintavétel már tökéletes rá és az aac tömörítés is olyan 96-tól felfelé már okxi.
Lecsó rajzfilmből egy 20 perces jelenet kb. 40MB körül van, videós haveromnak le is esett az álla milyen jó minőségű a fenti beállításokkal konvertált film. Próbáld ki nyugodtan, a www.softpedia.com oldalon letölthető a progi...Egyéb kérdéseimre esetleg van vmi válaszotok?

Üdv! (k)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Formula-1
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest