- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fakocka
tag
Ennyi... befejeztem...
-
fakocka
tag
Fokozatosan epitem le a technikat..... Majd meglatjuk mi lesz megszavazva.
-
fakocka
tag
Nem akarok kötekedő lenni, de mi lesz ha döntetlen lesz az eredmény? most is 10-10!
-
fakocka
tag
Akkor 4000-nél abbahagyom...
-
fakocka
tag
talán hibás volt a csomag. előfordul, de ne kérdezd meg hogy hol olvastam...
-
fakocka
tag
OFF
A szóismétlésekért bocsi, de 8 napja folyamatosan dolgoztam össz. 30 óra alvás mellett. Egy kicsit már fáradt voltam az este!
ON -
fakocka
tag
Hello!
Nagyon helyes, hogy áttértél!
3000WU : 3000db visszaküldött csomag, valakinek több, valakinek kevesebb idő alatt sikerült ennyit elérni.
Hogyan lehet csatlakozni? http://setiathome.ssl.berkeley.edu/stats/team/team_166543.html oldalon a join linkre kattintva tudsz a csapathoz csatlakozni, ehhez csak egy regiszrációval kell rendelkezned. (email cím + seti accountod jelszava kell a csatlakozáshoz)
természetesen bárki csatlakozhat a csapathoz aki kedvet érez hozzá!
jah és még egy http://www.setiatwork.com/cgi-bin/wkystat.pl?group=Prohardver! itt találod meg az elmúlt napok statisztikáit!
Üdözlettel: Keroo -
fakocka
tag
az állat jelzőt meg hagyjuk, mintha nem is lenne oda írva...
-
fakocka
tag
No szerverfarm! No nagygépek!
Szóval: 2500+@2,2GHz(3200+) Barton Athlon XP
2,4Ghz P4
2000+ XP
5db 1300MHz Duron
3.08-as S.E.T.I. (non cmd-line ver.)
Mindegyik gép napi használatban működik irodai alkalmazásokkal, kivétel az első mert az az enyém és ezen néha fut UT2k3, Q3, no meg persze kis poresz. Remélem meg tudok győzni néhány havert hogy segítsenek, ők most állnak gépvásárlás előtt, így még semmi sem biztos.
-
fakocka
tag
Nah, egész LoL amennyit toltam a héten!
-
fakocka
tag
K.I.M.
A többiek nevében is légy üdvözölve a csapatban! -
fakocka
tag
Huhh, crab! Ez közel volt. Már megint majdnem hátrébb csúsztál!
-
fakocka
tag
nem mondod hogy a 3.03as ennyivel gyorsabb?!
-
fakocka
tag
sztem hülye!
Minden mp számít!
-
fakocka
tag
Valahogy el kell érni azt a 30.000 WU-t!
-
fakocka
tag
Üdvözlet!
Kell is a segítség! -
fakocka
tag
Ez a kép nagyon LOL!!!!!
Nem tudom látjátok-e, de sikerült még +1MB L2 cache-t bekapcsolni a 2500+ os procimon. remélem még sokáig bírja a tuningot... -
fakocka
tag
crab: a 27. helyen egy darab space áll!
Ő rá gondoltál?
-
fakocka
tag
a veszélyességi fokozat besorolást visszavonom!
GO!GO!GO!
-
fakocka
tag
huhh, nem értelmeztem pontosan a kérdést, nem vagyok biztos hogy a SETI-ben számítana. Nah, jó. Számít...
-
fakocka
tag
Sokat! Főleg mivel stabilan húzható is +Volt nélkül....
sok info itt: http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=13685
(jelen pillanatban nálam is egy 2500+ os fut 3200+on, igen-igen hasznos...) -
fakocka
tag
az előbb ez kimaradt->
-
fakocka
tag
Krix jön fel mint a talajvíz
, Gizmo 500-zal mögöttem,de nem veszélyes ;t Launcser 6-tal előttem
, duhoskutya meg mostanában inkább csak duhospudli
-
fakocka
tag
Ez költői kérdés volt, igazából nem vártam rá választ...
De ha már egyszer kell növelni a hozzászólások számát, akkor... -
fakocka
tag
És mennyi van még vissza?
-
fakocka
tag
Már örömmel nyugtáztam hogy gyarapodik létszámunk és egyre többen csatlakoznak a csapathoz, de crab hozzászólása kicsit aggasztólag hatott rám.
:0
crab: VISSZAVÁRUNK! -
fakocka
tag
Csak nehogy addigra már megfagyjon az a kutya!
-
fakocka
tag
Talált!
Krix, azt a pár napot bírd ki és ne előzzél má' meg vazze!Nem lenne túl szép látvány nekem! Egyébként csak gratula, mert az ilyen ''kis belső versenyek'' viszik előre a csapatot!
-
fakocka
tag
Na kivagyoook?
Igaz mostanában vagy nem volt, vagy baszakodott a gépem és így hagytam kicsúszni az első helyet a kezeim közül. Dühös kollega így egy szép előzést hajthatott végre... Na sebaj, nekem csak szeptembertől indul újra az év!
UFF -
fakocka
tag
Ha kicsit túl néznénk az egyéni érdekeinken akkor, esetleg azt is fontos lenne hogy a PH! mint csapat hol tart... Szal, szívesen veszünk minden segítséget...
Krix: A tegnapi utolsó visszaküldött unitom volt a 2000-ik. Még lehet, hogy az idén felkerülök a 2. helyre.
Ez csak rajtam keresztül fog megtörténni, és ehhez nekem is lesz egypár szavam!Próbálkozni lehet!
-
fakocka
tag
Úgy gondolom, aki a 10k ért megkapja az oklevelet, annak többre nincs szüksége. Ő nem az oklevélért csinálja, de sztem így vagyunk nagyon sokan..
Amikor még az elején tartunk, akkor sokkal jobban értékelünk ilyen dolgokat, mostmar nem annyira..
Jut eszembe, hamarosan megvan a 10év! (aztan már lehet hogy megvan, csak nincs még lefrissítve) -
fakocka
tag
Hehe, ilyen belassulás elő szokott fordulni....
pl.: mikor egyik ismerősöm egy olyan képernyővédőt telepített, ami megette a gépét. A SETI nem az átlag 6 órája alatt végzett, hanem 30 óra alatt.Beletelt egy kis időbe mire rájöttem, hogy ez a szerencsétlen mit ügyködött.
Jah, jut eszembe, csatlakoztam a prohardver! grouphoz. Így egy kicsit asszem jobban áll a banda.... ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest