- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosarob8
aktív tag
Sziasztok!
Nos beszáltam én is a SETI programba ezzel a Boinc klienssel, és az lenne a kérdésem h mivel tudom leszabályozni h a program mekkora %-át használhatja a CPU-mnak. Felraktam azt amit a Boinc letöltésénél ajánlanak, és a felraktam a progit (vagyis inkább a szolgáltatást) a reg-fájlban beírtam az exe nevét (setiathome_4.18_windows_intelx86.exe) az alatta lévő sorba ugyanez csak exe nélkül, de nem használt semmit, végig 100%-on megy. De én nem szeretném teljes sebességével oda adni a CPU-mat, meg nagyon melegszik is
Szóval tud rá vki vmi jó kis progit?
Visszaszívtam kérdésemmert közben látom h levette a CPU használatot csak várni kellett rá egy picit... bocsika
[Szerkesztve] -
kosarob8
aktív tag
nah már akad is egy kérdésem
szal, accountot kell csinálni ugye???
mert ezt írja az account-os oldalon hogy: ''NOTE: If you use BOINC version 5.2+ with the BOINC Manager, don't use this form. Just run BOINC, select Attach Project, and enter an email address and password. ''
Szal ha az új klienst töltöm le akkor nem kell csinálni felhasználót??? -
kosarob8
aktív tag
Sziasztok lányok-srácok és aki itt van!
Nos, engem érdekelne ez a SETI project. Mi kell hozzá? vagy hogy működik ez az egész? Tudna vki felvilágosítást adni?
Előre is thx érte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest