- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slax
senior tag
IE-t használsz böngészésre? Én tűzrókát (Firefox 1.0 hun A64 optimalizált), most 9 lappal 50k helyet foglal. A tűzfal nem hiszem, hogy gond lenne, legfeljebb biztonsági szempontból. Lövésem sincs, miért lehet nálad olyan lassú. Csak a ram kis frekvenciájára tippelnék, ha ez lottó lenne. Ha tudod, próbáld ki 400 vagy 500 MHz rammal, jóóó kis időzítésekkel. Tűzfalnak én az Agnitum Outpost-ot ajánlom ( csak 7k ramot foglal), más mondjuk a Kerio-ra esküszik, amelyik tetszik. Van a témában pár topic, nézelődj.
-
Slax
senior tag
CTRL+ALT+DEL, Folyamatok, és ott kiírja, milyen progi mennyire használja a procit. Amelyik a Setin kívül nagyon, azt lődd le. Hátha bejön. Nállam ha fut az everest, az magában (everest.bin) 45-85 % között fogyaszt. Oprendszer WinXP SP2-vel, kilőtt tűzfal, helyette Outpost.
[Szerkesztve] -
crab
senior tag
-
LukE
veterán
ha kb winamp, viruskergeto, tuzfal, MBM es nehany aprosag fut, akkor 2ora+epszilon ido alatt vegez 1WU-val a gepem. Igy, hogy mindenfele futkoraszik, 4-5 napos uptimeok eseten 2.5 ora folott valamivel.
Word vagy acrobat reader szokott nekem bevadulni, folyamtos terheles neha 99%-ig... Regebben opera is, de az ujabb verzioknal szerencsere leszokott rola.
Amig game, vagy barmi mas proci igenyes fut, seti gyak. semmi cpu idot nem kap.
[Szerkesztve] -
crab
senior tag
de-de, nagyban befolyásolja a feldolgozási időt az, hogy mit csinálsz közben!
a videóvágás és szerintem még a tv-nézés is(bár nem annyira) például eléggé visszafoghatja a seti teljesítményét, ugyanis a kliens az ún idle cpu time-ban dolgozik, tehát csak a szabadon maradó számítási kapacitást használja.
azért küldhetnél, be egy képernyőmentést a feladatkezelőröl és szerintem a verbose-t nyugadtan kikapcsolhatod...
mod: a kép csak azért kell, hogy lássuk mi eszi el a proci időt a seti elől...
na de mostmár mennem kell.
[Szerkesztve] -
-
crab
senior tag
ú, bocsi kicsit későn írok
tehát melyik monitorozó progit akarod használni a parancssoros változattal?
Steroid: ott az xpvel lesz valami gáz szerintem, erre sajnos nem tudok mit mondani, de jó lenne, ha bemásolnád az egész hibaüzenetet mert lehet valaki majd tud segíteni.
[Szerkesztve] -
crab
senior tag
először is nemtudom, hogy melyik verziót használod.
ha képernyőkímélős változatot akkor az mindent magától végez, nem lehet tárolni a cspmagokat. de ha a parancssoros változatot használod, ami amellet hogy jelentősen gyorsabb még lehetőséget is ad a csomagok tárolására egy általad választott segéd program segítségével. ezt most leírom egy kicsit bővebben: van egy parancssoros kliens ami nem jelenít meg grafikát a csomag elemzése közben, ezáltal gyorsabban is végez a velük és van lehetőséged arra, hogy bizonyos segédprogramok használatával előre betárazd a csomagokat, aminek akkor van nagy haszna, ha éppen net kimaradás van vagy dial-up netezel és nem lehetsz egyfolytában online, esetleg a seti szervere nem elérhető és nem tudsz új csomagot letölteni, ezáltal elveszítesz egy csomó időt, de így még olyan gépeken is futtathatod amik nincsenek a netre kötve. rengetek ilyen segéd alkalmazás van, mondok néhányat: SetiStash Bővebben: link ,
Seti Driver Bővebben: link és van még egy pár, de szvsz ezek a legegyszerűbbek, a többi akkor jön jól, ha vannak extra igényeid. a parancssoros kliens: Bővebben: link ez nem a legújabb verzió, viszont eddig ez a leggyorsabb.ha nem számít a grafika amit a képernyőkímélős változat nyújt, akkor megéri a parancssorosat használni, kezdetben egy kicsit bonyolultab lesz, de utána nem kell zargatni. ha úgydöntesz, hogy ez kell akkor a seti driver-es megoldásban tudok segíteni, mert én is azt használom viszont, ha egy másik alkalmazás szimpatikusabb, akkor egy kolléga segítségét kell kérni!
-
crab
senior tag
üdv a csapatban, ha jól sejtem akkor Hacker néven regisztráltál
egyébként gratu az első kész csomagodhoz
ha nem tiszta minden vagy csak érdeklődsz akkor a csapat oldalán találsz hasznos infókatBővebben: link
mod: te itt is kérdezhetsz nyugodtan
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Crypto Trade
- Gyúrósok ide!
- Ford topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest