- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Petya25
őstag
Hú de kihalt a topic, sehol senki?
Ma elértük jóbarátommal a 200e kreditet, a hónap vége előtt meglesz a 300e is, ha az égiek és a Seti szerverei is úgy akarják. -
Petya25
őstag
válasz
#95904256 #2629 üzenetére
Ahogy néztem nincs a kliensben egy megosztásból dolgozó lehetőség.
Marad az a megoldás, hogy az adott gépet úgy állítom be, hogy ne kesseljen semmit, a letöltős gépet meg beállítom, hogy tárazzon be annyit amennyit csak tud, és időnként átmozgatom az első gép alá a letöltős gép csomagjait. A letöltős újra és újra betáraz, a másik meg kéretlenül is kapja majd a csomagokat.
Az egyetlen kérdés, hogy a seti server megeszi-e az egyik gépnek kiküldött csomagokat egy másik géptől?
Nomeg az, hogy a napi 100-as limit lehetővé teszi-e majd ezt???
Kipróbálom. -
Petya25
őstag
válasz
#95904256 #2624 üzenetére
Proci csak egy van a gépben de HT-s, így kettőnek látszik.
Lenne egy égetőbb problémám is. Meg lehet oldani, hogy a klienseimnek, ne kelljen folyamatosan a neten lógni? Olyan proxi megoldásra gondolok, hogy egy tölt a netről a csomagokat és a többi meg tőle viné el a unitokat. Vagy a csomagok gépenként címzettek és nem lehet átadni a másiknak? Még a kézi megoldás is jó lenne éppen, a letöltő gép alól kiszedem a csomagokat és átmozgatom egy másik alá. A feltöltés nem probléma egyik gépen sem, a letöltés viszint igen. Erre van ötleted? -
Petya25
őstag
válasz
#95904256 #2622 üzenetére
A 864mp nálam reális lehet, mert az otthoni gépem 14 percenként képes visszaküldeni egy csomagot, de nem megy egész nap. Azon a gépen kaptam ilyen üzenetet, amelyik ugyan nem ilyen gyors, de 24 órában mdolgozik. Hibás csomag elvétve van.
Egyébként megoldódni látszik magától a probléma, már tölt rendesen.
Előzményként még annyit mondanék, hogy kicsit megemeltem a cache-t, az elmúlt napokból tanulva, és a beömlő sok unit lehetett az oka. -
Petya25
őstag
válasz
#95904256 #2617 üzenetére
Figyu Ákos!
Kaptam olyan üzenetet, miszerint elértem a 100 csomag / napi limitet.
Ezt valahogy lehet állítani? Mert nem kapok új csomagot.
''2006-03-06 08:35:22 [SETI@home] Message from server: No work sent
2006-03-06 08:35:22 [SETI@home] Message from server: (reached daily quota of 100 results)
2006-03-06 08:35:22 [SETI@home] No work from project''
Előre is köszi a segítséget. -
Petya25
őstag
válasz
#95904256 #2617 üzenetére
Igazad van a memó fogja vissza.
Most próbáltam egy 3 gigás XEON-on 4 szálon a Setit és 2,5 óra alatt csinálja meg a 4 unitot, fojtja a gépet rendesen. Egy darab memó modul van csak mellette alacsony sávszéllel. Teszek mellé nemsoká mégegyet, meglátjuk mennyit segít rajta a dual chanel.
A másik gépem 3 gigás P4, két memó modullal dualban 50 perc alatt csinálja meg két szálon a 2db unitot. -
Petya25
őstag
A magyarok között benne vagyok a 100-ban!!!
6 hét alatt ez nem olyan rossz, hozzáteszem a RAC most 827-et mutat világviszonylatban. -
Petya25
őstag
válasz
#95904256 #2561 üzenetére
Ezek szép eredmények gratula, én 5 hét alatt a ~28000. vagyok, most éppen napi 1k-s átlaggal, RAC szerint 2200. helyre leszek jó.
Én próbáltam egy P4 SSE3-ra optimalizált klienst és azonnal letöltött 20 hibás csomagot, nem dolgozott, valamit biztos elszúrtam. Hogy cseréljem le szerinted? -
Petya25
őstag
Nem tudom mennyire aktívak manapság a BOINC-os Seti tagok, de mindössze 10 nap alatt már az első 25%-ban vagyok. A régi szép időkben ehhez jóval több idő kellett....
-
Petya25
őstag
válasz
#95904256 #2526 üzenetére
Hát a két év tekintetében, még siralmasabb a helyzet. Amúgy most éppen megint nem megy a szerverük, tehát ''Please try again later.''
A pontrendszerről meg annyit, hogy ha visszaküldés után 1 órával nincs meg az eredmény, akkor az egész egy nagy rakás....
Ha nem verseny lenne mögötte, gondolod ennyien hajtanák az ügyet?
A webes útvonalat köszönöm, amint tudom megnézem. -
Petya25
őstag
válasz
#95904256 #2522 üzenetére
Tudom, hogy a BOINC sorsát személyes szívügyednek tekinted, nem akartalak megbántani miatta. Mióta is üzemel a rendszer? Ha jól tudom legaláb fél éve. Ennyi idő nem volt elég arra, hogy kitaláljanak egy működő, eredményes rendszert? Tudom sokan (egyre többen) használják a rendszert, de lealább ennyi embernek fejfájást is okoz rendszeresen.
Hol lehet növelni a cache méretét? Sehol nem találom menüben
Egyéb projectben nem kívánok részt venni. -
Petya25
őstag
Akkor Te is átálltál az új felületre?
Nekem eddig csalódás az egész rendszer egy-két kivételtől eltekintve.
Szemléletesebb, átláthatóbb a kezelő felület, de a csomagok kiértékelése és letöltése egy katasztrófa. Most kb 30 csomagom várja, hogy mi lesz vele, ráadásul gyakran maradok feladat nélkül üresjáratban. -
Petya25
őstag
válasz
#95904256 #2512 üzenetére
Köszi a linket, körülnézek, próbálok majd új klienseket.
Nem tudtam, hogy gépek között átlagol, de akkor is furán működik.
A gyors gépemen 20 kreditet ért egy csomag a lassú gépemen meg 60 kreditet! Na ezt nem értettem, de látom van granted credit is, ami megint egy érdekes történet:
sec | claimed | granted
8,407.34 | 18.60 | 28.97
8,434.20 | 18.66 | 22.74
De ha azt mondod, hogy a több gyors csomag mégis többet ér, akkor kipróbálom egy optimalizált klienssel is. -
Petya25
őstag
Dec 22-vel megállt a régi Seti Classic
pedig már szépen haladtam.
Úgy gondoltam, hogy több mint 3 évnyi munka után leállok vele és nem váltok a BOINC-ra, valahogy nem volt már szimpatikus. Több gépen is futott nekem, többek között egy ismerősöm gépén is. Most hogy a Classic megállt, ő beregisztrálta magát a BOINC-ra és én segítem őt cserébe.
Első futásra 9200 sec-es feldolgozást tudtam elérni.
Van valakinek Win-es optimalizált kliene, amit átadna?
Érdemes egyébként gyorsbban feldolgozni a csomagokat? Gyorsabb munkáért kevesebb kreditet ad. Nem igazán értem miért? Egy ratyi P1-es gépen hetekig küzd egy csomaggal valaki és azért akkora pontot kap, hogy kirugja a ház oldalát én meg azalatt visszaküldök többszáz csomagot és ugyanott vagyunk. Ez nem teljesen fair így. Hogy is van ez? -
Petya25
őstag
Setiéknél máshogy telik az idő.....
Most lettem 3 éve ''kutató''.
Bővebben: link -
Petya25
őstag
Tudna nekem küldeni valaki a classic setiből parancssoros változatot?
Eddig a windowsos klienst használtam, de azt mondják a parancssoros gyorsabb.
Köszönöm. -
Petya25
őstag
Csatlakoztam a Prohardver! Setis csapatához, immár 100 tagja van a groupnak.
-
Petya25
őstag
Én még mindig a seticlassicon nyomulok és ma jutottam be az első 1%-ba.
Bővebben: link -
Petya25
őstag
válasz
#95904256 #2208 üzenetére
Ha jól tudom létezik egy 'lakatfogó' nevű eszköz, amivel a tápkábelt körülfogva, mérhető az átfolyó árammennyiség, próbáld azzal. Sajnos még messze a szupravezető korszak, akkor egy elemmel is menne a géped...
Gondolod ha a földön nem találtunk értelmes életet a világűrben sikerülni fog?
Vajon volt már valakinek bíztató eredménye? -
Petya25
őstag
Észre sem vettem és kész is lett az 5000. unit.
-
Petya25
őstag
Sziasztok!
Már vagy 2 és fél éve lettem Seti tag és csinálom is a unitokat azóta is rendületlenül. 4850 uniton vagyok túl és várom az 5000-es gratot.
Érdekes, hogy csak most láttam meg először ezt a topicot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest