Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Tudtam hogy úgyse tudod kihagyni
Amikor először olvastam ott, nálam kegyetlenül bejött, telibe is köptem a monitort meg a billt üdítővel
Ezt a progit a régi lapomnál használtam(Asus) mert nem lehetett a PCI frekit fixálni, és a procit nem tudtam felhúzni ennyire 3250 fölé már nem ment mert kiakadt! Amúgy ezzel is megy simán, de az ET sokkal jobb!
darál0w: Az ET6-os úgy tudom nem támogatja ezeket a deszkákat
-
darál0w
Jómunkásember
party egyetemen hétközben is van. én azt jobban szeretem, mint a hétvégi, h ugymondjam kemény vagyok 16 évesen mer beengednek ilyen helyre a "nagyok közé" bulikat.
na meg nekem hétvégén meccs és melo van. szal csak nagyon ritkán megyek el hétvégénSETFSBvel tom állítani, de mondom semmi értelme. szvsz az ET5pro (csak ezt a verziot probáltam) értelmesebbnek tűnik és nem kell vele annyit b@szakodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amikor először olvastam ott, nálam kegyetlenül bejött, telibe is köptem a monitort meg a billt üdítővel
Ezt a progit a régi lapomnál használtam(Asus) mert nem lehetett a PCI frekit fixálni, és a procit nem tudtam felhúzni ennyire 3250 fölé már nem ment mert kiakadt! Amúgy ezzel is megy simán, de az ET sokkal jobb!