Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• huskydog17

addikt

Sziasztok!

Megvettem a játékot a nagy steames leárazásban és van vele egy hatalmas probléma:

Valley of the Kings pályán, amikor a Silver Ankh-ot kell felhozni a víz alól és felülről egy nagy szöges tábla jön lefele, egyszerűen nem jutok tovább, ugyanis amint felszedem a kulcsot, azonnal, esélyt nem hagyva meghalok. Olyan, mintha egy bug lenne és emiatt nem jutok tovább. Találkozott valaki ezzel a jelenséggel? Nagyon idegesítő. Néztem gameplay videót a YouTube-on és nem így kéne viselkednie a játéknak, ugyanis a kulcs felszedését követően bőven lenne idő elmenni onnan, de nálam felszedés után azonnal meghalok.

Update: Megvan a megoldás, nem nyomtam le a kapcsolót a másik szobában. :B

Bocsánat a felesleges kérdésért! Amúgy érdekes ez a Serious Engine 3 motor, pontosabban fogalmazva negatív csalódás benne az, hogy nem lehet részletesen testre szabni a grafikát, mint a régi epizódoknál. Itt meg tudod adni, hogy a CPU/GPU és VRAM milyen "szinten" van. Ez szerintem szánalmas egy új motortól, pontosabban az a szánalmas, hogy a fejlesztők így implementálták. Nagyon hiányoznak a részletes grafikai beállítások.

Új hozzászólás Aktív témák