- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
Hi
Megint küszködtem vele egy kicsit.
A log fájlban ezek vannak betöltésre:
ERR: Header signature verification failed.
ERR: Error creating signature stream
ERR: Save.sav' isn't signed with sufficient credentials (LOCAL)
Nem tudna valaki küldeni egy steam-es mentést a Karnak pályáról?
üdv
szabi -
batman91
őstag
Elvileg be sem kellett volna másolnod a mentéseket, mert felhőben tárolta őket. Nekem is megjelentek a régi mentések amikor beléptem és tökéletesen működtek. De mivel te most bemásoltad a régieket, a játék felülírta a felhőben tárolt mentéseidet is. Ez lesz itt a baj forrása és ezért tekinti hibásnak őket, ezen már változtatni nem tudsz. Teljesen más a mentésed és a játék verziószáma. De erről a Steam a játék indításakor figyelmeztet, hogy a felhőben tároltak és a HDD-n lévők nem egyeznek meg és melyiket szeretnéd használni. Innentől kezdve már csak az új játék az egyetlen megoldás és a régi mentéseket töröl a játékból.
-
-szabi-
addikt
Hi
Ez a pályalista:
1 Hatshepsut Temple
2 Sand Canyon
3 Tomb Of Ramses
4 Valley Of The Kings
5 Moon Mountains (secret)
6 Oasis
7 Dunes
8 Suburbs
9 Sewers
10 Metropolis
11 Alley of the Sphinxes
12 Karnak
13 Luxor
14 Sacred Yards (secret)
15 The Great PyramidÉn a 12. pályánál jártam.
Szívesebben folytatnám, mint újra kezdeném.
Egy mentéshez négy fájl tartozik egyik az ikonkép, kettő az szöveg alapú.
A negyedik fájl ami fejtörést okoz. Gondolom onnan van a problémám forrása.üdv
-
-szabi-
addikt
Hi
Nem egy mai topik de talán...
Szóval nyolc éve közel voltam a játék befejezéséhez.
Nemrég felmerült, hogy folytatom és tényleg a végére járok.
Viszont hiába másolom vissza a "Steam\userdata\<userid>\<gameid>\ könyvtárba a mentéseket nem működik.
Ha új játékot kezdek azt be tudom tölteni.
A listán látszanak a régi mentések.
Ha a régi mentést választom látszik mennyi a játékidő és a többi adat:
Viszont betöltésre kattintva ez fogad:Van rá mód, hogy tudjam onnan folytatni ahol abbahagytam?
üdv
-
-
sziasztok,
a steam verzióra melyik magyaritas passzol?
-
huskydog17
addikt
Sziasztok!
Megvettem a játékot a nagy steames leárazásban és van vele egy hatalmas probléma:
Valley of the Kings pályán, amikor a Silver Ankh-ot kell felhozni a víz alól és felülről egy nagy szöges tábla jön lefele, egyszerűen nem jutok tovább, ugyanis amint felszedem a kulcsot, azonnal, esélyt nem hagyva meghalok. Olyan, mintha egy bug lenne és emiatt nem jutok tovább. Találkozott valaki ezzel a jelenséggel? Nagyon idegesítő. Néztem gameplay videót a YouTube-on és nem így kéne viselkednie a játéknak, ugyanis a kulcs felszedését követően bőven lenne idő elmenni onnan, de nálam felszedés után azonnal meghalok.
Update: Megvan a megoldás, nem nyomtam le a kapcsolót a másik szobában.
Bocsánat a felesleges kérdésért! Amúgy érdekes ez a Serious Engine 3 motor, pontosabban fogalmazva negatív csalódás benne az, hogy nem lehet részletesen testre szabni a grafikát, mint a régi epizódoknál. Itt meg tudod adni, hogy a CPU/GPU és VRAM milyen "szinten" van. Ez szerintem szánalmas egy új motortól, pontosabban az a szánalmas, hogy a fejlesztők így implementálták. Nagyon hiányoznak a részletes grafikai beállítások.
-
Teasüti
nagyúr
Elég hamar procilimitbe ütközöm.
Kár, h csak egy szálat használ.VGA is limites, ha felpakolom neki az összes szűrőt a legjobb minőségben.
-
Zoltán
őstag
Helló, ma vettem meg a Serious Sam HD (the first encounter)-t és nem tudok vele játszani. Feltelepítettem a Steam-et, csináltam hozzá accountot, játék is felment, azt írta minden succesfull, de a játék indításakor
"Cannot find the file Content/SeriousSamHD/all.gro, needed by Content/SeriousSamHD/SignatureCatalog.dat" hibaüzit kapok. WinXP sp3-om van fenn, tűzfal/vírusírtó nélkül is próbáltam. A Steamben csak annyi segítséget írnak, hogy ne legyen DZM módban a router, de nem abban van.
Van valakinek ötlete?
Köszi! -
válasz
gtasystem #38 üzenetére
Ha egyszer már regisztrálva lett, többet nem lehet beregisztálni másik accountba, végleg a tiedben marad. Te nem is tudod törölni az accountodból, csak a steam support, de attól még ugyanúgy nem lehet majd újraregisztrálni.
És mielőtt megkérdezed, ez egy olyan játék, amit mindenképpen kell Steam-en regisztrálni, azt nem lehetett volna megkerülni.
-
gtasystem
őstag
technikai kérdésem van, amikor feltettem a gépre a gémet a steam beregisztrálta az accountomba..nem szoktam regisztrálni steamen gémeket mert többnyire el is adom őket..
most ilyenkor mi van el tudom még adni egyáltalán?
ha törlöm az steam accountomból a játékot akkor más még felteheti nem? -
gtasystem
őstag
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
gtasystem #28 üzenetére
Az a rész tényleg nehéz, de minivel + lazerrel le lehet őket darálni.
Illetve ha ügyes vagy akkor visszafele át lehet ugrani azt a vermet ha futsz és magad alá lőssz jól egyet rockettal, meg ugrasz is.
Akkor átugrasz a túloldalra és azok meg nem tudnak utánad jönni és simán raksizod őket megállás nélkül. Rengeteget le lehet így szedni, igaz egy idő után visszanyílik a talaj és akkor át tudnak jönni de az már nem sok. -
Ferdzsoo
addikt
Nekem a legvégén a piramishoz mikor kiérek ott folyamatosan kifagy a game.
Akármit csinálok. Pedig ez a legvége...
Baccameg. -
gtasystem
őstag
-
gtasystem
őstag
háj ól
elakadtam annál a résznél amikor az a rengeteg kecske jön szembe, visszafelé menni meg nem lehet.
arra már rájöttem hogy a fejükön ugrálok tovább de utánam jönnek..kilőni meg nem lehet őket annyi van..
van valakinek valami ötlete? -
Ferdzsoo
addikt
Nagyon ottvan ez a játék, simán elkezdtem végigtolni, imádtam az egyet is...
Nem kell gondolkodni, kiszámítható, és nehéz fokozaton migcsinálni már kihívás is... -
Narxis
nagyúr
Multija mennyire népszerű?
-
Drizzt
nagyúr
Lenne egy kérdésem. A menüben a fák lombjainak az árnyék csak nekem tűnik el néha pár 10-ed mp-re?
-
Bocaa
senior tag
nekem a végén lefagy a bossnál
-
Dr.Én
veterán
nem rossz kis játék, anno én is végig toltam és a secondot is
csak valamiért nem tudok menteni HD-s verzioban, ezért nekem mindig a legeljéről kell kezdenem....
valaki már találkozott ezzel a gondal?
(op rendszer win7) -
Viktor77
titán
válasz
DerStauner #10 üzenetére
Ha visszamész az arénába, ott van újratermelődő munitionpack meg life.
-
Departed
őstag
válasz
DerStauner #10 üzenetére
Nálam meg bárhogy csináltam, behalt az utolsó pálya közepén a játék, amikor a hosszú hídon vagy min indulok a piramis felé
Ugyhogy azóta megnéztem a végső bossfight-ot Youtube-on, és most olyan, mintha végigtoltam volna, úgyis megtettem volna, ha nem hal be -
Viktor77
titán
válasz
DerStauner #8 üzenetére
Szaladj be a mögötte lévő piramisba (más a zene, ha kinyílt az ajtaja). Ott felkerülsz egy új hatalmas terembe. A 4 sarkában van 4 jump pad. Ugrálj egyikből a másikba és közben lődd a robotot.
Ja, a karikákon ugorj át, és sorban mind a 4 jump pad-et használd (mindegy melyikkel kezded). -
DerStauner
senior tag
hogyan tudom a végén kinyírni azt a nagy izét? leviszem az életerejét kb az 1 tizedére, de utána hiába lövök bele, egyszerűen nem megy lejjebb, alig észrevehetően föl-le ugrál az életerőcsík. miért?
-
deedee
őstag
válasz
skeleton91 #3 üzenetére
engem is ez tart vissza.....
annó 100-szor végigtoltam őket....
most megint belevágni??? hááát.... -
skeleton91
tag
Látom nem sokan írtatok, de megértem mivel ugyan az mint a régi csak jobb grafikával.
-
Departed
őstag
válasz
skeleton91 #1 üzenetére
Én játszom, és elég ász
Szép is élvezetes is, de ha már 5k-ért kínálják a grafón kívül ugyanazt mint az eredeti, tehettek volna bele több tárgyat, így olyan üresek a pályák, kivéve a sok szörnyet
Amúgy jól érzékelem hogy sokkal rövidebb a First Encounter a Second-nál? -
skeleton91
tag
Játszik már vele valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Crucial 240GB SSD eladó
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest