Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bundás22

őstag

Egyébként az Intel a cerkákat csak a Tesco gazdaságos gépekbe tudják eladni meg hasonlókba. Ezért és csak ezért fogy több cerka a világban, nem pedig azért mert jobb. Ráírják h 3Ghz 90000Ft és a laikus azt hiszi h qrva gyors. Pedig ez nem így van. Érdekes h aki maga rak össze gépet senki se vesz cerkát vajon miért? Ennyire fontos az üzletpolitika meg a marketing hogy a szarabbat és drágábbat végső soron jobban veszik mint olcsó+jót(sempi). Látom sokakat meg is győztek.... :(

• Bundás22

őstag

Nem értem miért kell annyira védeni ezeket a cerkákat. :(
    Ugyanannyi pénzért sz@arabb és kész.(többet fogyaszt, lassabb, jobban melegszik, kevésbé tunningolható..stb)
    Nekem is volt 1.7-es cerkám 1.9-ig lehetett tunningolni (12%)érezhetően lassú volt(játékban nagyon, de winfosban is).
    Ahhoz képest a mostani A64-es rendszerem egy csoda :)) úgyhogy sztem minnél hamarabb felejtjük el a celeront ill a celD-t annál jobb.
    örülök h végre megszabadultam tőle :(((
    mondjuk ha lesz conroe-ra alapuló cerka az lehet jó, de ezek a P4-esek gagyik. Minden szakértő és barátom ezt mondja és a tesztek is ezt mutatják és ez a saját keserű tapasztalatom is, de mind1 :U

Új hozzászólás Aktív témák