- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundás22
őstag
Egyébként az Intel a cerkákat csak a Tesco gazdaságos gépekbe tudják eladni meg hasonlókba. Ezért és csak ezért fogy több cerka a világban, nem pedig azért mert jobb. Ráírják h 3Ghz 90000Ft és a laikus azt hiszi h qrva gyors. Pedig ez nem így van. Érdekes h aki maga rak össze gépet senki se vesz cerkát vajon miért? Ennyire fontos az üzletpolitika meg a marketing hogy a szarabbat és drágábbat végső soron jobban veszik mint olcsó+jót(sempi). Látom sokakat meg is győztek....
-
Bundás22
őstag
Nem értem miért kell annyira védeni ezeket a cerkákat.
Ugyanannyi pénzért sz@arabb és kész.(többet fogyaszt, lassabb, jobban melegszik, kevésbé tunningolható..stb)
Nekem is volt 1.7-es cerkám 1.9-ig lehetett tunningolni (12%)érezhetően lassú volt(játékban nagyon, de winfosban is).
Ahhoz képest a mostani A64-es rendszerem egy csodaúgyhogy sztem minnél hamarabb felejtjük el a celeront ill a celD-t annál jobb.
örülök h végre megszabadultam tőle
mondjuk ha lesz conroe-ra alapuló cerka az lehet jó, de ezek a P4-esek gagyik. Minden szakértő és barátom ezt mondja és a tesztek is ezt mutatják és ez a saját keserű tapasztalatom is, de mind1
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest