- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundás22
őstag
Egyébként az Intel a cerkákat csak a Tesco gazdaságos gépekbe tudják eladni meg hasonlókba. Ezért és csak ezért fogy több cerka a világban, nem pedig azért mert jobb. Ráírják h 3Ghz 90000Ft és a laikus azt hiszi h qrva gyors. Pedig ez nem így van. Érdekes h aki maga rak össze gépet senki se vesz cerkát vajon miért? Ennyire fontos az üzletpolitika meg a marketing hogy a szarabbat és drágábbat végső soron jobban veszik mint olcsó+jót(sempi). Látom sokakat meg is győztek....
-
Bundás22
őstag
Nem értem miért kell annyira védeni ezeket a cerkákat.
Ugyanannyi pénzért sz@arabb és kész.(többet fogyaszt, lassabb, jobban melegszik, kevésbé tunningolható..stb)
Nekem is volt 1.7-es cerkám 1.9-ig lehetett tunningolni (12%)érezhetően lassú volt(játékban nagyon, de winfosban is).
Ahhoz képest a mostani A64-es rendszerem egy csodaúgyhogy sztem minnél hamarabb felejtjük el a celeront ill a celD-t annál jobb.
örülök h végre megszabadultam tőle
mondjuk ha lesz conroe-ra alapuló cerka az lehet jó, de ezek a P4-esek gagyik. Minden szakértő és barátom ezt mondja és a tesztek is ezt mutatják és ez a saját keserű tapasztalatom is, de mind1
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest