Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
én még nem toltam, nem merem elkezdeni, azt mondták hiába vagyok ds veterán itt vért hugyoznék. nem mertem megvenni, bár időm se lenne most rá.
bossokban vagyok gyenge kicsit, és hogy itt nem lehet segítőt hívni az nekem elég szar... -
Djuree
félisten
válasz
Yodamest #237 üzenetére
pont ezt a boss harcot néztem tegnap twitchen. én is majd beszartam ezen amit írsz, nem írom le mert nem akarok spoiler gombkodni.
nekem a ds meg a bb bossai se mentek egyedül általában, pár esettől eltekintve hívtam segítőt is. nem érdekeltek a bossok mondjuk, gyorsan le akartam tudni és menni a kövi helyre felfedezni.
lehet a sekirot inkább kihagyom mert úgyse menne, nincs türelmem se meg időm se 50x próbálni egy bosst...sajnálom pedig. -
Djuree
félisten
a bossoknál itt is van segítség lehetőség?
vagy ha nincs legalább a bonfire vagy itt mi van helyette nem km-ekre van? mert a ds-ekben sokszor egy halom ellenfél volt még a bossig és minden halálnál újra kellett őket öldökölni.
mert megvenném a játékot holnap lehet de magamat nem akarom szétszopatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest