Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Ja, mindenki ezt mondja, csak még meg kell tanulni táncolni.
A mobokkal a harc mondjuk nem az, az húsdaráló.
Kifarmolni pár ezer xp-t mennyire nehéz a játék elején? A lovastól kapott xp-t nem akarom bukni a bikánál, de 5 szint kéne ahhoz a skillhez, hogy a deathblow regeneráljon és azt szeretném legközelebb behúzni.
-
emiki6
veterán
Én nemrég kezdtem. Ez az első soulslike nem soulslike game-em. Pont a sajátossága miatt ("parry" központú) tetszett meg és szántam rá magam, ellenben a souslike gémekkel.
Döcögősen indult, majdnem feladtam, de aztán sikerült az elképzeléseket egyeztetni a valósággal, azóta szívesen játszom.
8,3 óra alatt megvan a lovas boss meg a dárdás boss, 50 óra alatt csak végzek majd vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest