- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
esteban
senior tag
-
esteban
senior tag
Szerintem is windozer lessz a ludas, az a nethasznalat eseten felugro teljesitmenyigeny engem arra emlekeztet mikor a win ''inteligensen'' egy megszakitasra tette az osszes letezo eszkozt, igy (ez 256MB + Atlon750 volt annak idejen) vagy leveleket toltottem, vagy mozgattam az egeret a kepernyon ... zokkenozemtesen nem mentek egyutt a dolgok... azota ha win installra kerul a sor, BIOS-bol inteligencia torlese, aztan majd MI (kiralyi tobbes) eldontjuk mit hova, meg minek ...
... ps. lehet megartott az ebed ? ...
<off> mit csinalsz te meg ilyen keso tegnap este a neten :) ? <on> -
esteban
senior tag
Szerintem kisse reszletezd, mert ez nem sok ... pl. Ha az ''Intel inside'' egy celeron, akkor PII teljesitmeny egy jo eredmeny ;] ...
Alap szinten: probald ki csak egy memoriaval, ellenorizd a drivereket, nezd meg az esetleges hw utkozeseket, bar XP ACPI, en elegge utalom ezt...
Na megyek ebedelni :9 ...
Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Tesla topik
- Bluetooth hangszórók
- Elden Ring
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest