Keresés

Aktív témák

• ksz80

csendes tag

Köszi, hogy néhányan megértik azt aki nem profi szinten ért a gépéhez és érdemben próbáltak segíteni. Nekik köszönöm a javaslatokat.
    A néhány ''értelmes'' hozzászólásra meg nem reagálnék....
    Mégegyszer köszi a segítséget.

Üdv ksz80

• ksz80

csendes tag

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni.
    A hét közepén a Windows xp-m netezés közben egy hibaüzenetet küldött, majd újraindította a rendszert. A netre visszatérve a hiba 2 percen belül megismétlődött. Ezt még eljátszotta párszor különböző böngészők használatakor is /explorer 6.0, netscape7.0, opera 6.x/. Mivel semmit sem tudtam tenni ellene gondoltam egy ujrainstallálás segíteni fog mivel kb 4 hónapja már volt ugyanez a probléma és akkor az megoldotta a problémát.
    Az XP telepítése után egy fél napig működött a dolog majd újrakezdte a hibaüzenetek küldését.
    A hibaüzenet mindig ugyanaz: ''A rendszer leállítás alatt van mentse minden munkáját és jelentkezzen ki. Minden nem mentett módosítás el fog veszni. A leállítást NT AUTHORITYSYSTEM kezdeményezte. A windowsnak ujra kell indulnia, mert a következő szolgáltatás váratlanul befejeződött. Távoli eljáráshívás (RPC).''
    Ezután nekiáltam mégegyszer a telepítésnek/újrapartícionálás, formattálás/. Először csak az oprendszert a böngészőket és a drivereket telepítettem, de a hiba újra előjött, de csak net használat közben. Próbálkoztam vírusírtóval de semmit sem talált. A gép egy belső modemen keresztül csatlakozik a netre. A modem fél éve működik hiba nélkül. (valószínüleg nem azzal van a probléma most sem).
    A gépben egyébként a hibák megjelenése előtt semmi sem lett cserélve (hardver, driver) és új progi sem lett telepítve.

Ha van valami ötletetek kérem osszátok meg velem, mert elég idegesítő, hogy a legváratlanabb pillanatokban újraindul a rendszerem.

Köszi ksz80

Aktív témák