- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
retes
aktív tag
Lehet, hogy a proci szar? Erre csak felületessen gondoltam...
Köszi mindenkinek!!!
Ha van még valakinek ötlete akkor azt nagyon megköszönöm!!!
Retes -
retes
aktív tag
Köszi mindenkinek!
Az a fori, hogy nézem egy másik gépen a haveromnak megy és végigfut akadás nélkül...
Szóval azt nem értem, hogy ugyan abban az AMD-s környezetben mért nem megy? De amint elnézem mindenkinek akad vele gondja...
Ha tudtok valami újjat azt megköszönném!
Retes -
ödönke
aktív tag
szintén zenész radeon 8500 3. tesztnél fagyi :(((
-
Gitros
aktív tag
A 3DMark 03 nekem is folyton lezúzza a gépem és ha jól rémlik nekem is a 3. tesztnél. 2k-t használok Radeon 8500-el. Minden fainul megy, csak nem tudom hány pontot csinál a szerencsétlen... :(((
Uff Gitros voltam... -
dobi
aktív tag
Nem tudom, hogy mi lehet a baj mert nekem is van egy gépem ami hasonló csinál mindíg a 3dMark03-ba a 3-as tesztnél csinálja ugyanezt.
De minden tök jól műkszik, meg 3dmark2001SE is! Szerintem a 03 kompatibilitáshibás egy picikét...! -
Aram
tag
Tapasztalataim alapján futtass egy memória tesztet.
Utána meg nem tudom :)
Kezdem megutálni a számítástechnikát...
Aram -
retes
aktív tag
Köszi mindenkinek. Sajna nem szoftveres hanem hardver gond... majd meglátom mi lessz egyenlőre érettségizek...
Mégegyszer köszi mindenkinek! -
Szeke
senior tag
control panel/system/advanced/startup and recovery és ott van egy pipa, hogy automatically restart. Azt szedd ki, és akkor legközelebb már nem indul ujra hanem kékhalál és kiirja mi a baja.
-
retes
aktív tag
Igen XP-van fönnt. És nagyon ritkán csinál ilyet. És a scremer 4x4 el ha játszok akkor kb 30perc után csinálja ezt... Más oprendszer alatt még nem próbáltam..
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Van egy AMD 1,6+ os 512MB RAM/266, GF4MX440, egy ABIT AT7,és egy 60GB Maxtro Winyóm.
Az volna a gond, hogy a Futuremark03 indításnál azonnal újraindul. Méghozzá kék alapon fehér felirat fél mp ig látszik a képernyőn aztán mintha rezetet nyomtam volna. Mitől lehet ez? Légyszi segítsetek!
Előre is köszi mindenkinek!
Retes
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged