- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
crazyec3
csendes tag
Üdvözletem!
Akadt 1 apró problémám amit immáron vagy 1 hónapja nem sikerült megoldani sehogy se, így végső reményeim Ti vagytok. Rá is térnék a lényegre.
64-bites Win7-et használok, egy ideig szépen is ment minden, majd kb 1 hónapja jelentkezett először a probléma: minden fut rendesen, majd egyszercsak el kezd közel 100%on pörögni a proci és gyakorlatilag lefagy minden kb 2-3percre. Utána rendesen megy minden míg el nem telik egy kis idő(mondjuk 1óra), amikor újra ezt csinálja...
Megnéztem task managerben mégis mi lehet ez ami ennyi erőforrást használ, majd sajnos azzal találtam magam szemben, hogy teljesen mind1 mit futtatok ( böngésző, video player, játék) mindig az adott program használ 95-100%ot.
Következő lépés: jó legyen vírus. Mindenféle csoda programot, egyik sem talált semmit. Rendben. Format C. Friss windows, új remények. Fail. A probléma még mindig fenn áll.
3. lépés: Úgyis tervben volt egy nagyobb upgrade, így megsürgettem az alkatrészek cseréjét. Új proci, semmi. Új alaplap, semmi, Új VGA+táp, semmi. Kezdek picit fusztrált lenni(természetesen összepasszol minden alkatrész nem csak vaktában vásárolgattam). Driverek is up-to-date-k.
4. kör: Jó biztos a 64-bit windows rossz, legyen 32bit. Nem nyert.
Most jelenleg itt tartok, minden ötletem elfogyott és Ti vagytok az utolsó reményeimRemélem sikerül valami megoldást találnunk
Előre is köszönöm:
Kovács Krisztián
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest