- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
crazyec3
csendes tag
Üdvözletem!
Akadt 1 apró problémám amit immáron vagy 1 hónapja nem sikerült megoldani sehogy se, így végső reményeim Ti vagytok. Rá is térnék a lényegre.
64-bites Win7-et használok, egy ideig szépen is ment minden, majd kb 1 hónapja jelentkezett először a probléma: minden fut rendesen, majd egyszercsak el kezd közel 100%on pörögni a proci és gyakorlatilag lefagy minden kb 2-3percre. Utána rendesen megy minden míg el nem telik egy kis idő(mondjuk 1óra), amikor újra ezt csinálja...
Megnéztem task managerben mégis mi lehet ez ami ennyi erőforrást használ, majd sajnos azzal találtam magam szemben, hogy teljesen mind1 mit futtatok ( böngésző, video player, játék) mindig az adott program használ 95-100%ot.
Következő lépés: jó legyen vírus. Mindenféle csoda programot, egyik sem talált semmit. Rendben. Format C. Friss windows, új remények. Fail. A probléma még mindig fenn áll.
3. lépés: Úgyis tervben volt egy nagyobb upgrade, így megsürgettem az alkatrészek cseréjét. Új proci, semmi. Új alaplap, semmi, Új VGA+táp, semmi. Kezdek picit fusztrált lenni(természetesen összepasszol minden alkatrész nem csak vaktában vásárolgattam). Driverek is up-to-date-k.
4. kör: Jó biztos a 64-bit windows rossz, legyen 32bit. Nem nyert.
Most jelenleg itt tartok, minden ötletem elfogyott és Ti vagytok az utolsó reményeimRemélem sikerül valami megoldást találnunk
Előre is köszönöm:
Kovács Krisztián
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Motoros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest