- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Ruzso
tag
Néz körül az e-connectbe is.
-
kíváncsi
őstag
köszönöm de amit láttál az plexis volt a boltban?
-
kíváncsi
őstag
Erre gondoltam ő az :DDD telefonszámot tudnál mondani?(az üzlet telefonszámát?) és azt megkérdezhetem tőled hogy ennek mennyire gagyi a felső ajtaja? plexi oldallapos a tied vagy sima ? és amit láttál az milyen volt plexis?
-
tkesy
addikt
a User's Damjanich utcai üzletében van.... kedden jártam ott kivolt rakva egy a polcra...
Ára: 20000+Áfa
/ Az árlislistában nincs külön feltüntetve, hogy 2A, de felismertem mert nekem is ilyenem van..... :)) /
[L]http://www.senerit.hu/10182.htm[/L] ez volt az.....
[Szerkesztve] -
kíváncsi
őstag
De már kérdeztem mindenhol :((( és nincs lehet veszek egy ck10205A-t csak abban az a baj hogy nincs benne 6 csak 3 HDD tartó :(
-
kíváncsi
őstag
Bally thx kellytech foglalkozik vele de ott csak 2B van :( megnézem azokat is. szegedi vagyok de felmegyek bp re ha van olyan
-
kíváncsi
őstag
légyszi majd írjatok mert nagyon fontos lenne!
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok egy ilyen házra fáj a fogam. De nem találok seholse ilyet csak 2B set. Nem fontos hogy legyen rajta plexi oldallap, de jó lenne, És plz olyan üzleteket, helyeket mondjatok Magyarországon ahol lehet kapni! előre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Reklámblokkolók topikja
- iGO Primo
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest