Hirdetés
Aktív témák
-
tgabi333
aktív tag
Szóval...
Sejtek valamit.. => A Monitorommal akad össze, mivel a microsoft oldalán azt olvastam, hogy ha valamilyen IBM monitorom lenne és 75hz-n használnám (LG F700B, annyin használom) akkor ugyanezt csinálná.. ők azt írták vegyem lejjebb a frissítést..
Namost én levettem a de ugyanaz volt a helyzet... meg a bluetooth-os kapcsolatoknál néha (amikor nem megy rendesen) nincs kiírva, hogy csatlakoztatva..
Pl.: tíz centire a dongle meg az egér a monitor alatt tökéletes működik.. de a monitor előtt már csinálja.. -
tgabi333
aktív tag
Szevasztok!
Végre van magyar SP2, és működik az egerem, ez egy microsoft csoda..
Szóval ez egy bluetooth-os dög, és mikor nem mozgatom egy nagyon rövid idejig (kb 1 másodperc) azonnal leáll(?), és mikor újra mozgatnám csak nagyon sok késéssel kapcsol be, kb 3-4 másodperc múlva.
A szoftverében nem találtam ilyen beállítást, hogy mennyi idő után kapcsoljon le.. (ha egyáltalán ez lekapcsolás).
Tud valaki valamilyen tanácsot adni?
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Star Wars rajongók
- Anno 117: Pax Romana teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ingatlanos topic!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest