Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple Watch
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Macrodroid
- iPhone topik
Aktív témák
-
tgabi333
aktív tag
Szóval...
Sejtek valamit.. => A Monitorommal akad össze, mivel a microsoft oldalán azt olvastam, hogy ha valamilyen IBM monitorom lenne és 75hz-n használnám (LG F700B, annyin használom) akkor ugyanezt csinálná.. ők azt írták vegyem lejjebb a frissítést..
Namost én levettem a de ugyanaz volt a helyzet... meg a bluetooth-os kapcsolatoknál néha (amikor nem megy rendesen) nincs kiírva, hogy csatlakoztatva..
Pl.: tíz centire a dongle meg az egér a monitor alatt tökéletes működik.. de a monitor előtt már csinálja.. -
tgabi333
aktív tag
Szevasztok!
Végre van magyar SP2, és működik az egerem, ez egy microsoft csoda..
Szóval ez egy bluetooth-os dög, és mikor nem mozgatom egy nagyon rövid idejig (kb 1 másodperc) azonnal leáll(?), és mikor újra mozgatnám csak nagyon sok késéssel kapcsol be, kb 3-4 másodperc múlva.
A szoftverében nem találtam ilyen beállítást, hogy mennyi idő után kapcsoljon le.. (ha egyáltalán ez lekapcsolás).
Tud valaki valamilyen tanácsot adni?
Aktív témák
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest