- iPhone topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
vfo7
senior tag
Arra mindig kínosan ügyelek, hogy ne sarkazzam le, és szemmel legalábbis nem láttam semmi gondot. Egyvalamire tudok még tippelni, hogy ez egy többrétegű NYÁK, és hűtőcsere közben előfordul, hogy kismértékben meghajlik, aztán ha ott valamelyik belső fóliacsík megfeszül, akkor elszakadhat. De ez csak feltételezés, mert semmiféle külsérelmi nyom nincs a kártyán. Ezért gondoltam, hogy bios-gond lehet, de egyelőre még erről se tudtam meggyőződni, mert nem találtam Infineon-ramos biost, csak Samsungost meg Hynixeset.
-
vfo7
senior tag
Abból gondolom, hogy bios-hiba lehet, hogy eleinte normálisan működött, aztán egyszercsak elkezdett csíkozni, meg karaktereket téveszteni a gép bootscreen-jén. Semmit nem csináltam vele azon kívül, hogy a gyári bordát lecseréltem egy Zalmanra, és teljes mértékben szaxerűen jártam el.
-
vfo7
senior tag
-
vfo7
senior tag
Van egy Sapphire 9600 XT/256 MB VIVO kártyám, Infineon ramokkal. Valamilyen oknál fogva megsérült a biosa, és égen-földön nem találtam Infineon ramokhoz való biost. Ha a Hynix-ramost toltam fel rá, tök csíkos lett a kép, úgyhogy visszatettem a régit, amitől csak bizonyos képeknél színezi el a kontúrokat.
Help plz.!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest