- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szjoci
őstag
már a postnál is hibásak a karakterek? akkor szvsz a memória mehetett tönkre... Ugyanezt produkálta nálam egy radeon 9200SE. Ha nem látszik semmi külsérelmi nyom a hűtőborda csere végett akkor vidd vissza ha garis még. Ha látszik hogy megpiszkáltad akkor nem bizti hogy kicserélik
[Szerkesztve] -
somé
őstag
''Eleinte(hűtőcsere után) normálisan működött.''
Tehát szerinted a hűtés cseréjével a kártya Bios-a lett tropa.Kizárt.Tedd vissza a gyári hűtést.Ha továbbra sem jó,akkor több mint valószínű,hogy valamelyik felületszerelt alkatrészt megsértettél,vagy éppen a GPU-t.(amíg nem nézed meg,nem tudhatod) -
vfo7
senior tag
Arra mindig kínosan ügyelek, hogy ne sarkazzam le, és szemmel legalábbis nem láttam semmi gondot. Egyvalamire tudok még tippelni, hogy ez egy többrétegű NYÁK, és hűtőcsere közben előfordul, hogy kismértékben meghajlik, aztán ha ott valamelyik belső fóliacsík megfeszül, akkor elszakadhat. De ez csak feltételezés, mert semmiféle külsérelmi nyom nincs a kártyán. Ezért gondoltam, hogy bios-gond lehet, de egyelőre még erről se tudtam meggyőződni, mert nem találtam Infineon-ramos biost, csak Samsungost meg Hynixeset.
-
vfo7
senior tag
Abból gondolom, hogy bios-hiba lehet, hogy eleinte normálisan működött, aztán egyszercsak elkezdett csíkozni, meg karaktereket téveszteni a gép bootscreen-jén. Semmit nem csináltam vele azon kívül, hogy a gyári bordát lecseréltem egy Zalmanra, és teljes mértékben szaxerűen jártam el.
-
Dufresne
addikt
-
vfo7
senior tag
-
vfo7
senior tag
Van egy Sapphire 9600 XT/256 MB VIVO kártyám, Infineon ramokkal. Valamilyen oknál fogva megsérült a biosa, és égen-földön nem találtam Infineon ramokhoz való biost. Ha a Hynix-ramost toltam fel rá, tök csíkos lett a kép, úgyhogy visszatettem a régit, amitől csak bizonyos képeknél színezi el a kontúrokat.
Help plz.!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest