- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egész nap rohanunk és nem gondolunk rá, hogy mennyit tudnak segíteni, számunkra apróságnak tűnő dolgok is. Csak akkor szembesülünk ezekkel ha belebotlunk.
Múltkor a nejemmel az interspárban észrevettünk egy pici törékeny nénit aki az apróját számolgatta és sóvárogva nézett a húspultra. Később láttuk, hogy két fiatal eladóval beszélget. Oda mentünk megkérdeztük mi a probléma és mondták a lányok, a néninek egy pici húsoscsont kéne de nem elég rá az aprója. Adtunk egy jelképes összeget, hogy megvehesse a pici darab kaját, aztán később a péztárnál ismét összefutottunk vele. Rákérdeztünk, hogy még valamit kér? A néni elsírta magát és nem akart semmit elfogadni. Könnyek között mondta, mennyire szégyenli magát. Addig erősködtünk, hogy azt mondta, két zsemlét elfogad. A nejem elfutott és hozott neki egy ötös csomaggal.
Tudtam, hogy semmi többet nem fogadna el de meglett férfiemberként én is majdnem elbőgtem magam.Óriási közhely de önzetlenül adni tényleg nagyon jó. A baj, hogy csak adott szituációkban, pillanatokra jut ez az eszünkbe......
-
-
Alusky
senior tag
Én elugrottam volna a gyógyszertárba venni két inhalálót neki, az még üzemanyagköltséggel együtt is töredéke az 5000-nek és akkor tényleg azt kapja amit kért. Ha az kellett neki akkor segítettem, ha átvert engem és kamu a teljes szöveg akkor meg így járt, mert az inhalálóval nem megy semmire.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Energiaital topic
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.