- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Akkor marad a teljes megoldás: profi hangkártya. Sajnos úgy látszik, hogy mostanában már nem lehet kompromisszumot kötni a hangkártyákkal. Bezzeg régen ott volt a GUS oszt jó volt. Lehet, hogy az ISA busz alkalmasabb erre a célra? Vagy túl drága lenne egy PCI hangkártya, ha kiküszöbölnék ezt a problémát? Szerintem úgy vannak vele, hogy az ilyen hangkártyákkal úgysem akar senki felvenni.
-
HSNet
aktív tag
Én annó Vortex 2-vel 256-tal már tudtam felvenni egész szépen (1-1,5 órás darabokat), de ha komolyan akarod csinálni, és a minőség is fontos (tehát minimalizálni akarod a framedroppot) akkor az irányelv:
[(<Felvevendő hanganyag hossza percben>x10MB)+<program memóriaigénye>+<Windows igénye>]x1,1
Ahol:
<Felvevendő hanganyag hossza percben> - Értelemszerűen
<program memóriaigénye> - Változó, Sound Forge 6-nál pl 40MB-tal érdemes számolni
<Windows igénye> - Win98 60MB, Win2K 120MB, WinXP 120 (240 ha XP féle grafikai effekteket használ, és nem butítod vissza ''klasszikus windows'' nézetbe.
Ezek csak úgy nagyjábóli értékek persze. de a végéna z 1,1-es szorzóba belefér a szórás. -
Goose-T
veterán
Még a driverhez...
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=47991[/L]
Azelôtt mi is frankón vettünk fel egy régebbi géppel (AMD K5 166+), amiben GUS volt. Ezek szerint a GUS egy profi hangkártya volt, bár ezt mindenki tudta róla. A mostaniak valahogy nem az igaziak. -
Goose-T
veterán
Szerintem a te problémáidat csak egy stúdió-hangkártya oldaná meg = sok mani. Ez van, webkamerával sem lehet mozifilmet forgatni, akárhány megapixeles is. Nem arra készült. Mint ahogy a Live sem. Esetleg megérne egy próbát az Audigy, esetleg újabb driver a hangkarihoz itt: [L]http://uk.europe.creative.com/support/drivers/eula.asp?id=1972[/L].
[Szerkesztve] -
Goose-T
veterán
Amikor felvettünk haverokkal régi gépen (P1 233MMX), régi ESS hangkártyával, régi progival (Cakewalk 7.0), már akkor is ezt csinálta. A hiba oka: kihagyások a felvett anyagban, azaz nagyritkán gondol egyet a gép és nem rögzít pár sample-t. Ez véletlenszerü inkonzisztenciákat okozhat a felvételben, ugyanis emiatt nem lesz takra pontos a jel, akármennyit csúszhat. Szerintem ez azért van, mert az olcsó hangkártyákat nem készítették fel professzionális használatra, digitalizálásra, nem stabilak ebben a témában.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest