Új hozzászólás Aktív témák
-
SimS
senior tag
Üdv
Végre elhatároztam magam, felraktam a win7-et (32bit) meg amit linkeltél. Előbb a kisebbet a driverrel, utána az isoról amire szükségem van program. Nos, kétséges az eredmény:
Szólni szól, de pl. a Surround Mixer nem működik (elindul, a fele csúszka szürke, a másik meg nem csinál semmit), a THX Seput-ban a távolságokat nem lehet beállítani (1.0 és 1.1 a két érték amit hajlandó felvenni) ugyan a mélyládát bekapcsolta (ez már valami). Az EAX Settings-ben semmi különbség nincs a CMSS / CMSS2 / Stereo Surround mód között - a hátsók egyáltalán nem szólnak
Valami ötlet?
mod: Audigy 2 Value kártyáról van szó, ha nem említettem volna eddig
SimS
-
Jotunblood
csendes tag
Sikerült megoldani, úgy tűnik sikerrel. Ezt a bizonyos DLLML.exe file-t ha eltávolítja az ember a helyéről, akkor ugyebár nem fog tudni elindulni, vagyis nem lesz, ami ne álljon le. Valamint a CTHELPER.exe-t is kilőttem a futó alkalmazások közül.
Igen, erre én is gondoltam, de azért az elég vicces, hogy egy teljesen friss Win XP installálás után azonnal ezt műveli. Ja, megnéztem, az eredeti driverrel (vagyis nem a softmoddal) szintén ugyanezt csinálja.
És még a távirányító is működik (sokaknak ekkor nem működött), bár nem lesz neki az a jobb alsó sarokban felugró ablaka. Ami szerintem nem is baj, mert elég idegesítő volt, amikor filmnézés közben állítom a hangerőt, és egy robosztus méretű plecsni mutatja, hogy épp hangerőt módosítottam...
Ismét 3 másodperces egy Leállítás/Újraindítás, öröm.
Creative-nak meg egy hatalmas tarkólövést. -
Janaboy
veterán
Hali!
Másik pci slotban sem műxik, sztem a kártya drivere akad vmivel a gépemben, ha csak simán a drivert felrakom, akkor újraindítás után rögtön azt írja a windows, hogy a rendszleíró adatbázis helyreállítása megtörtént, gyakorlatilag minden újraindítás után ezt írja!
Sztem csak újratelepítés oldaná meg a dolgot, amit tuti nem teszek meg!
Ez van!
üdv
Janaboy -
Janaboy
veterán
Szia!
Egyszerűen nem tetszett az SP3, de nem hinném, hogy ennek bármi köze lenne hozzá!
Próbáltam ez első hozzászólásban lévő Youp féle drivert illetve a daniel féle drivert is. A szivacs az, hogy nincs meg a gyári cd (driverrel). IRQ ütközés elvileg nem áll fent, mert a hibát nem jelez a driver felrakás utána, a program dolgok akkor kezdődnek el, amikor a progikat telepítem fel. Amugy a softmoddolt verziókkal próbálkoztam!
De a másik PCI slot dolgot megpróbálhatom, de sztem ez nem oldja meg a problémámat!Csak kicsit kiakasztott már!
üdv
JanaboyMegjegyzés: A rendszeremre van telepítve egy Extigy is, ami érdekes módon minden cucc eltávolítása után is tökéletes műxik!
-
Melorin
addikt
Hogy érthetőbb legyen: az első hangfalak a hangkártya hátsó kimenetére vannak dugva, mivel az a kimenete sokkal jobban szól, mert kicseréltem az erősítő IC-t a hangkártyán de csak azon a sztereo csatornán. Namost az a baj, hogy a zene csak az első kimenetre van kiküldve a driver által, amit meglehetett trükközni KX driverrel. Egyszerűen felcserélte a sztereo jel kimenetét. Ezt most nem tudom megtenni ezzel a driverrel, így a sztereo hangok a hátsó, roszabb csatornán jönnek kifelé. A sztereo surround meg valamiért nem működik, ami jó lenne, mert minden lyukon ugyan az jönne ki a hangkártyán
-
Melorin
addikt
Köszi, letöltöttem és működik.
Már csak azt kéne valahogy megoldani, hogy felcserélje az első és hátsó csatornákat, mivel átalakítottam az Au2-met, lecserélve a hátsó csatornán az opampot, ami nagyon szépen szól, és a KX-et használva eddig megbírtam cserélni, hogy az szóljon elől. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest