- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimS
senior tag
Megoldottam menet közben, méghozzá úgy hogy kipróbáltam a kX drivert. Lényegesebben csövesebb / puritánabb a kezelőfelülete, de ezzel ment minden elsőre kb. Sosem volt még fenn, így még ismerkedem vele - a hangszínnel baj van, mert kevés amit a keverője tud (a LineIn-hez mondjuk megteszi, winamp-al utána kell zenének állítani, ill. vlc-vel), de egyébként remekül szól. és csak 7MB
Szóval nálam így marad fenn a win7. Sok sikert másnak is
mod: Kellemes ünnepeket mindenkinek!
SimS
-
Anal
tag
Ja, igaz, bocsássá' meg nekem késő vót' má'
Szerintem próbáld ki a drivert amit linkeltem, utána ha nem vagy megelégedve akkor jöhet a softmod.
Ha gondolod feltöltöm majd valahova a régebbi de tökéletes YouPax cuccokat, egyebeket.
Nálam régebbi Pax cumók vannak fent, azok nálam beváltak, amire én most per pillanat használom.
Szvsz ami jól működik nem szabad "megbontani"
Ami Vistás az jó Win7-re is, feltéve, ha 32 bites.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest