- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meeetya
csendes tag
A válaszom egyszerű, cimbi! A start menüben nincs Creative fül!!! Mindenhol kerestem, de sehol sem található... A legnagyobb bajom, h a károly OEM volt, és telepítőt nem kaptam hozzá. Így valszeg amit leszedtem drivert, egy kalap xart sem ér. Megjelenik a start menüben, az audio beállításokban, h az van benne, de ami linket adtál, s a leszedett csomag sehol sem jelenik meg, h feltettem volna. Pedig bemásoltam, s lefuttattam úgy, h semmit sem nyomtam ki belőle. K nagy dilemma ez...
-
Meeetya
csendes tag
Köszi szépen!
Feltettem, de semmi változás. A win 7 vezérlőpultjában ismételten ugyanaz a helyzet. Semmit sem tudok állítani... Kezdek eltanácstalanodni.
A legundorítóbb az, h a rendszer egyáltalán nem is látja az új összetevőt!
Igaz valamivel jobban szól a ketyere, de finomhangolás nincs... Valami 5let?
-
-
-
-
nyunyu
félisten
SupportPack 3.5
Ez sem az igazi, alig 110KB/sec-kel jon.
Rapid meg annyival se...Tegnap valami nemet vagy orosz weblaprol sikerult gyorsan lehuzni, de mar nem tudom, melyik Google talalat volt.
Egyebkent meglepoen jol mukodik.
Csak azt nem ertem, hangfalszam allitaskor miert allitja factory defaultra a line-in hangerejet??? -
Speed®
titán
3 napja Raymond már válaszolt...
Vistás meghajtó kreatívéknál a Liveokhoz nincs (kedvesek..), 64bites WinXP alá való driver a legfrissebb a Valuehoz. Ha 64bites Vistát használsz, egy próbát talán megér. Itt van az összes XPs cucca.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Horgász topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- EAFC 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest