- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
Raymond #1047 üzenetére
Igen a srác nem nézte meg h a típusszám mien kártyát takar, épp most írt vissza privit.
De a lényeg akkor hogy mind a 6 hangszórón szólni fog a zene, és pl a mélyládára csak mélyhangokat küldi? Mert így akkor zenehallgatásra tökéletes, ha filmet vagy játékot akarok 5.1ben akkor váltok analógra.
[Szerkesztve] -
-FreaK-
veterán
válasz
Raymond #1042 üzenetére
Igen ezt tudom, de egy másik topicban írta valaki hogy a KX driver tökéletesen megy vele, ezért próbálkoztam.. létezik ehez a butitott kártyához is moddolt driver? Most már biztosan le fogom cserélni ezta ''vackot'' valami normális hangkarira, eddig is le akartam csak ami majdnem minden szempontból megfelelne az 20k fölött indul...
-
Dantorius
csendes tag
Hell!
Elírtam, tényleg SB0060.
Lerántottam a patch file-t, lefuttattam, patch succsessfuly, majd a kibontott driverpackról próbáltam telepíteni, de még mindig nem lát creative soundb. kártyát.
Ennek ellenére vagy 2,5 perc volt egy rohadványos Xp boot (általában 28-40 másodp)
Ráadás gyanánt, azon a partíción, amelyiken a patch volt, az ntfs összeomlott......
Megnéztem Creative honlapján, ott is kérdeztem a supportot, de ők is ugyanazt mondták, mint Te. Ezzel már biztos, hogy a kártya eladásra, vagy fizikai formázásra lesz ítélve...ezt legalább élvezni fogom...
De azért köszönöm a segítséget! Örök hála -
törölt tag
Akkor teljes elsőrangú hangkártyának lehet használni a notiban és le lehet tiltani az integráltat?
Az a bajom az integráltal /Egy Realtek ALC861/ hogy recseg néha a lejátszásoknál.
Egy Toshiba A100-847 notebookom van és recseg sajnos az a fránya hangkártya. Még hoztam plussz két darabot ebből a notiból eladásra, de ugyan ez a hiba mindnél. Ilyen rosszak ezek a Realtek kártyák? Minden Realteknél ilyen hibák vannak? -
Dantorius
csendes tag
Ahogy nézem, az első linken az SB hivatalos netes driver keresője van. Ezt letöltöttem, felraktam pendrivera, de szerintem, ha hazaviszem, akkor otthon nem fog működni. ezért az lenne a kérdésem, ha otthon megkeresem a Modelszámot, akkor hol tudnám ennek segítségével letölteni a helyes drivert.
A másik kérdésem, hogy az, hogy WDM az mit jelent pontosan? -
Dantorius
csendes tag
Köszönöm a tippeket!
Sajnos még így se működik, mivel mindent letiltottam.
Az érdekes, hogy amikor megpróbálom megerőszakolni az Xp-t és ráerőltetem a Cd-n lévő drivert, kikerülve a varázslót és driverfrissítést nyomok, sikerül rányomni a Live! driverét, viszont ezek után se hajlandó felismerni a kártyát...
A következő problémám, hogy otthon nincs Internyetem ezért nem sikerült ezek után néznem, így ezért is kicsit problémás a dolog. De mindenkép megpróbálom. -
Z.m.Z
aktív tag
Azért került a gépembe egy live,mert az alaplapi HD Audio 7.1 Dolbybizbasz meg miegymás,monó jelból valós 5.1 stb.,és rádugtam a zalman 5.1 fülest,és full hangerőn még csak fel sem izgatta a hallójáratomat. Egyszóval halk. Gondoltam,hogy a hangfalszettnek jó az alaplapi,de a fülesnek bedobok egy másikat.Elsőnek is azt hittem üti egymást a kettő,de ez nem igaz.Most vezérlőpultból kapcsolva tudom váltani a kettőt,bár még nem tökély de innen már megoldom. Mégegyszer nagyon köszönöm a segítséget.
-
Z.m.Z
aktív tag
Anyukám mindig mondta,hogy tanuljak nyelveket,de nem hallgattam rá! Amit sikerült kisilabizálnom,abból az derül ki,hogy töltsem le azt a kis mini progit,futtassam majd keressem meg vele a driver mappáját,és utána futtassam a drivert. Na ez sem akarja megcsinálni. Kijelölöm neki a mappát,elindul,aztán hibaüzi,és megáll. 84'-ben kaptam az első VZ 200-as számítógépemet aztán végigmentem a szamárlétrán, C64, Amiga, 286, 386, 486,P1,P2,Celron,Athlon,Athlon64,Core2Duo.DE ENNYIT MÉG SEMMIVEL NEM SZOPTAM!!
[Szerkesztve] -
Z.m.Z
aktív tag
Na mostmár teljesen összekuszálódott az agyam! Ezen a listán az enyém nem is szerepel a kártyán SB0220 a modellszám.A creative oldalán van egy modellszám alapján kereső cucc,de az sem talája. Szerintem a probléma Windows-ban lesz,mert már 9 drivert letöltöttem,de mindegyiknek ugyan az a baja.Egyszerűen a Xp nem ismeri fel a kártya típusát,és azért utasítja vissza driver a telepítést,mivel a Win. eszközleíró adatbázisában keres,és ha ott nem talál sb live-ot közli,hogy nekem nincs olyan. Volt régen egy Audigy 2-m az ugyan ezt játszotta. Első szériás volt,és az Xp hírből sem ismerte. De ezt ismernie kell,hiszen van benne gyárilag sb live driver,és amikor kijelölöm neki azt mondja,hogy ez nem az eszközhöz való meghajtó!! Na ezt oldja meg valaki ha tudja.
-
Z.m.Z
aktív tag
-
Hikvision
senior tag
Nembasztam össze semmit tudatosan.Direkt Újraraktam a Wint-t.hogy tiszta lappal indulhassak. Tehát,Szűz Rendszerre Felpakoltam a Youp-Pax Iso-t Media Source-el együtt.Amivel az volt a gondom,h túlvezérelte a mélyet.Letöltöttem a Creative honlapjáról a legújabb Audigy Drivert.Uninstalláltam a Régi Full packot,Driver Cleanerrel Letisztitottam mindent,a Registrivel együtt. Full pack Újra fel Driver nélkül. Utána Felküldtem az új Drivert,De nem lehetett használni a Graphic EQ-t. Ezért Fogtam ismét letöröltem mindent,és letöltöttem a 33.3.03-as Audigy You-Pax ot. Full PAct megint le,szokásos Tisztogatás,Full pAck fel,Driver nélkül Utána fel a You-paxot. Eredmény az Audigy4-es Cuccok nem indultak mert nem ismerte fel a kártyát a 4-es Driver.Utána hiába Uninstalláltam le midnent a Youpaxos WDM-rajtamardt és nem fogadta el a gyári WDM-drivert. És ezt sikerült nagynehezen Megoldani,és most megint használom az alap ISO-drivert.
-
Hikvision
senior tag
LEszedtem Minden Rohadt Creativ Cuccot a gépről, Felraktam az Audigy4 ISO-t Driver nélkül. Utána feltelepítettem ezt a 33.3.03-as Drivert De ujrainditás után sem volt hang.MEgnéztem az eszközkezelőben,Sárgafelkiáltójel,az illesztőprogram nincs rendesen telepitve.Ok Telepitse magátol,Felrakta a Drivert Volt hang.Ujrainditom és Semmijen Audigy4 Alkalmazás nem indul el,mert mert nem találja azt a kártyát a gépben az alkalmazás ami megfelne neki. Komolyan mondom,nemgondoltam volna,h egy Retkes Hangkártyával ennyi baj van.
-
Whynot?
aktív tag
Szerintem a kábelek a helyükön vannak. Próbáltam már másképp is összedugni, de akkor totál rossz helyről jöttek a hangok. Lehet, hogy hülyén írtam le a problémám. Szóval a kunfigurációnál, filmeken, játékban is az első, hátsó oldalsó hangokat rendesen a helyükről hallom, csak elöl nagyon tompák, távoliak és bizonyos hangok, mint a levélzörgés egyáltalán nem hallatszik.
Kösz az azonosítási tippet, mindjárt megnézem, mihelyt a gyerektől szét tudom szedni a gépet -
Gabbana
aktív tag
-
rudeee
senior tag
Azt szeretném még kérdezni, hogy az a játék amely az audio beállításainál nem jelenítni meg, hogy használ-e EAX hatásokat, abban az esetben EAX(1.0)-át használ vagy EAX nélkül adja le a hanghatásokat? Hallottam egy olyan feltevést, miszerint a 2.1-es rendszer a térhangzás hiánya miatt nem tudja visszaadni az EAX nyújtotta speciális hangzásbeli különbségeket, csak egy 5.1-es rendszernél vehető észre. Ez mennyire igaz?
ui: Gondolkozok egy A2-n, de nemnagyon találok eladó példányt, ha meg előfordul, akkor vagy magasabb az ára az elvártánál vagy előttem viszik el... -
rudeee
senior tag
-
rudeee
senior tag
Játékra és zenehallgatásra egyaránt használnám.
Az a baj, hogy az A2, A2ZS, A4 még használtan sincsen olyan árban ami számomra elfogadható.
Gondolom kétség nem fér hozzá, hogy a mostaninál jóval szebben szólna az Audigy SE?
Elég jó árban jutnák a kártyához, ezért szimpatizálok vele.
Egy 2.1-es Creative I-Trique 3200-as 24bites hangrendszer mellé lenne.
Az EAX hanghatásokat csak térhatásban lehet érzékelni, vagy 2.1 esetében is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- Napelem
- Micro Four Thirds
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest