- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szentes
tag
válasz
Flashget #2523 üzenetére
Köszönöm mind kettőtöknek az információkat, jól esik hozzáértő emberekkel megvitatni a tényeket és két értékes embert ismerni meg vanye és Flashget személyében!
Igaz ez más téma...de kíváncsi lennék a véleményetekre.....
http://hardverapro.hu/apro/asus_silent_square_pro_ii_nagyteljesitmenyu_torony/hsz_1-50.html
-
Szentes
tag
válasz
Flashget #2515 üzenetére
Oké - oké de most ezzel a platformmal kell együtt élni, mert nincs más! Szerinted, még mindig jobb egy külső hangkártya ilyen "hiba" jelenséggel mint egy alaplapi? Gondolom, ami Neked van (AUDIGY SE) azzal abszolút nincs ilyen jellegű probléma. (már mint a game port driver hiánya)
-
Szentes
tag
válasz
Flashget #2504 üzenetére
OK! Köszönöm a válaszaitokat, közben én is utána jártam, de szinte minden fórumon ugyan ezt írták le, amit Ti is írtatok.
Abban is igazad van, hogy 2012-ben miért is nyavíkol, de azért megtehették volna, hogy valami úton módon, letiltották volna a driverben a kártya game portját, annál is inkább, mert csak opcionálisan van rajta. (a franc vinné el!)
A sima kis egyszerűbb Audigy SE kártyánál nincs is ilyen probléma. Az alaplapinál azért az is jobban szól, viszont nincs ez a kínlódás vele. Kicsit röhejes nem? -
Protezis
őstag
válasz
Flashget #184 üzenetére
Vagy Mustek supportja. W2k3-ra akartam telepíteni a scanner driverét, de nem ment. Nem találtam sehol jó drivert. Írtam a supportnak. Közben találtam egy 98-as drivert, amihez registry módosítás kellett, hogy XP-re felmenjen. Gondoltam eljátszom ugyanezt egy szinttel feljebb (XP->W2k3). Sikerült. Pár napra rá kaptam meg a korábbi levélre a választ, miszerint nézzem meg, van -e az eszközkezelőben sárga felkiáltójel
(Csak azt nem értem, hogy még senki sem próbálta server 2003 alatt használni a Mustek scannerjét?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest