- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
CooLM@$TeR
tag
A csomagolás megfelelő elkészítéséhez itt vannak linkek:
[link]
[link]
[link]
Engem viszont az érdekelne, hogy honnan lehet rendelni csomagolást, amennyiben itthon nem tudom összehozni ? Elvileg Európában itt a Transpac-ot reklámozzák, de MO.-n elvileg nem hozzáférhető. Esetleg megfelelő csomagolás szerzésében tud valaki érdemi információt adni ? Előre is köszi.
Amúgy a Transpac locations-ben olvastam:
''Future locations will include further expansion into eastern europe namely Hungary.''
LOL -
CooLM@$TeR
tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!
Az alábbi linken lehet olvasni a visszaküldés menetéről:
[link]
Ma már át is olvasom a megfelelő dolgokat, aztán uccu neki
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
CooLM@$TeR
tag
Igyekszem részletesen jellemezni a problémát:
Először is gyakran és jól hallhatóan kerregő és kattogó hangot ad ki, eközben az éppen futó programok vagy egyéb művelet fagy ill. teljesen ki is fagy. Rendszerint tömörítéskor, másoláskor, telepítéskor jelentkezik ez a probléma. Pl. egy 40 MBt foglaló rar kitömörítése megoldhatatlan feladat szegénykémnek, s semmilyen másolást nem lehet dvdről ill. hálózatról elvégezni, mert jön a szokásos kerregés és befagy az egész. Néha nem is kell hozzá semmilyen különösebb művelet, egy sima MSN csoport vagy sajátgép megnyitása is a fentebb leírt problémát okozza.
Memóriákat teszteltem, s semmi bajuk nincsen; még a tápra gyanakodtam ( 300W ), de az elmúlt egy évben nem jelentkezett ez a fajta hiba, s a dvd írások is tökéletesen sikerültek kivétel nélkül.
A fórumot olvasgatva a HDSentinel-el tettem egy próbát, a következő eredménnyel:
Hőmérséklet: 35 C
Teljesítmény: 100%
Kondíció: 28%
A lemez felületén található 473 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A lemez önteszt során talált 5 hibás szektort.
A lemez felületén található 5 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.
Ajánlatos a lemez állapotának folyamatos ellenőrzése.
Mindezekből azt a konzekvenciát vontam le, hogy bizonyíthatóan a vinyó a ludas; mivel sajnos a garancia pont most járt le, ezért a gyártó által vállalt 2 éves garanciában bízok már csak.
Esetleges vélemény?
Előre is köszönöm! -
CooLM@$TeR
tag
Sziasztok!
Nagyon fontos kérésem lenne hozzátok:
Seagate Barracuda 7200.8 250GB SATA NCQ (ST3250823AS) vinyóm van, s sajnálatos módon meghibásodott. A nagyker 1 éves garanciát vállalt rá, míg a gyártó 2 éveset. Természetesen pont az egy éves garancia lejárásakor hibásodott megEgyik ismerősöm mondta, hogy itt olvasott arról, hogy valaki/valakik kiküldték a gyártóhoz a vinyójukat, mert szintén ugyanilyen cipőben jártak. Meg szeretném kérdezni, hogy valaki be tudja-e linkelni a szóban forgó fórumot, avagy egyéb információkkal tudna segíteni nekem, hogy miként lehetséges a gyártóhoz való kiküldés.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget !
Nagy Barnabás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest