- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nolika
senior tag
Sziasztok.
Van egy Asrock E350M1 4gb ddr3 1333 gépecske, amin letöltök max 6MB/s torrenttel.
A merevlemez egy WDC WD5000AAKS winyó, 100/100 7200rpm 500gb és a részletes önteszt is sikeresen lefut.Mégis lassú letöltés közben, egyszerűen az utorrent 100%-os lemezkihasználást ír, windows is 40-80% között ugrál. Egyértelműen a winyó a felelős de semmilyen performance-beli problémát nem tapasztalok, csak ekkor.
NTFS formázás, windows 8. Minden driver a helyén, AHCI benyomva. SWAP nincs.Mit nézzek meg? A cache növelése utorrentben jelenthet megoldást, de akkor betelik a memória.egyszerűen nagyon lassú.
-
-
nolika
senior tag
Hatalmas kérdésem van!
A következő az eset.
ASUS K8N 2db SATA1-es csatival.
Ma vettem egy Samsung HD502LJ winyót. Van még egy régebbi HD200HJ-m is.
A probléma az h nem megy. Ha az új winyót rákötöm a lapra, felpörög(néha nem...de nemtom miért, a másik winyóval is néha csinálja h a felpörgés csúszik kb 5 másodpercet, elvileg ez nem lehet nagy baj), kattan. Utána ha boot van, a windows beolvassa az ntldr-t és az alapfájlokat, és utána beakad(mikor már kiírná a WinXP feliratot.).SP3 van, friss rendszer! a rendszer egy Quantum winyóról megy.
HELP!
-
nolika
senior tag
Nincs probléma a merevlemezemmel, DE...
Az a bajom, h miért nem tud a windows xp feltelepülni, ha csak 1 SATA merevlemez és egy PATA DVD-íróm van? Csakis akkor indul el, ha van egy PATA merevlemez.
A következőket csinálja:
nyomok egy billentyűt akkor amikor kér. "Hardver kivizsgálása(nemtom pontosan)", és ezután megáll, és nem csinál semmit!!! Ha van PATA winyó, tovább megy....
ASUS K8N lapom van. A lemez hibátlan, HDsentinel semmit nem ír...Help
THX
mod: a telepítés most úgy megy, h vistát is fel kell húznom, miután kiveszem a pata winyótde ez a másik SATA-s winyóm pont tegnap halt meg, rajta 60gb-nyi fullos zenékkel
-
nolika
senior tag
GRAT ;)
Nekem is műkszik, macerásan de megoldottam
Nekem kellett ide diszk h induljon a telepítés. Na sikeresen emgoldottam a boot.ini átírását, és megy a bootolás a sata winyóról.De a kötetcímkéket nem siiiiikeeeerült
Nemtudom a jelenlegi rendszerpartíciómat újra C:\-nek nevezni...Se partícionáló program(Paragon Partition Manager 8.0), se az MMC-n belül...
ERRE VAN MEGOLDÁSOTOK??
thx
-
nolika
senior tag
Előttem szólóhoz! Ugyanaz a probléma.
Adott egy gép, Nforce3 SATA vezérlő. Nekem csak lefagyott a winXP telepítése. Nekem is rá kell tennem egy IDE diszket. Rá is tettem, de oda tette a boot adatokat. H a francba lehet ezt visszarendezni????? Van rá progi/öltet? 7gb-os winyó amin van a bott adat, de ki akarom venni...
Hogy tudom áthelyeznii??
HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest